То не е задължително да пише зарибявка си е и да четеш само.
То и аз преди 2.5 години започнах с четене(наистина е зарибяващо) във форума, а сега вече съм със 600+ мнения...
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Кажи речи същата работа.И аз от две години съм така
За две години само 22 мнения! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Засрами се! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Ами 90% чета,ама тва ми е нов ник защото първият някой ме ядоса :D и си го изтрих сам,втория не ми се коментира какво стана с него беше пълен полтъргайс ,а това е третия
A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
е така моите хора само ме бъзикат сам ода седна на компа и се чува съответно: "пак ли с този фиат бре, ти си луд или нещо от сорта"
И аз съм по същия начин по цял ден съм във форума и колегите само ме базикат стига с тоя фиат земи опраи некой сървър , а аз да ми се махате имам си една любима и тя се казва Фиат Любов дет викат колегите по горе
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Asus - шъ тъ рипортна на мениджмънта да знаеш. Иначе по темата - ами така си е форумите са си здрава зарибявка. Само че като има работа - първо си гледам нея - ако остане свободно време се кефя по форумите.
Аз отделям на форума средно по 2 часа на ден - в офиса, докато си почивам, и в къщи - като се прибера за отмора. Но не смятам че времето е загубено. Може от 100 мнения едно да е ценно, но човек научава нещо.
хаха а си мислех че съм единствен аз от 5 месеца съм регистриран в Алфа форума и от 2/3 в Фиат и Ланчия и повярвайте ми не ми е лесно да ги тършувам и трите и все още не ми е омръзнало даже ми става по интересно с всеки изминал ден :P Тая болест няма лечение
От както имам Пунтото съм във форумите за FIAT навсякаде Руски, Полски ,Италянскипо доста време по всяко време е в чуждите само чета има доста какво да се научи Че какво да гледам ако нее за работата и за колата за какво друго остава за жени Зараза си е вярно .
Аз като дойда на работа първо чета интересните теми тук, после във фишинг форумите и чак тогава почвам да работя, като периодично през 1 ч. си прелиствам този форум, все нещо интересно излиза
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
И аз както всички вас си запълвам свободното от работното време с форума, у дома много рядко сядам пред монитора само при необходимост, стигат ми 8 ч. на работата и търчането по чужди компове аман от некадърни юзери, едно нещо му го обясняваш като на първолаче и на другия ден пак същите глупости, та затова като изляза от работа забравям за понятието компютър.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар