Аз го чета по 3 пъти на ден! И не мога да се откъсна! Любов к’во да се прави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бе тоя форум голяма зараза!
Collapse
X
-
EVITA написа:То не е задължително да пише зарибявка си е и да четеш само.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Vladim написа:georgid написа:Кажи речи същата работа.И аз от две години съм такаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Re: Я
soulkeeper написа:е така моите хора само ме бъзикат сам ода седна на компа и се чува съответно: "пак ли с този фиат бре, ти си луд или нещо от сорта"Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Аз като дойда на работа първо чета интересните теми тук, после във фишинг форумите и чак тогава почвам да работя, като периодично през 1 ч. си прелиствам този форум, все нещо интересно излиза"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
И аз както всички вас си запълвам свободното от работното време с форума, у дома много рядко сядам пред монитора само при необходимост, стигат ми 8 ч. на работата и търчането по чужди компове аман от некадърни юзери, едно нещо му го обясняваш като на първолаче и на другия ден пак същите глупости, та затова като изляза от работа забравям за понятието компютър.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар