2 години вече посещавам форума и сега осъзнах, че си губя по цял ден времето в него ... хахаха, егати заразата е значи. Работа ме чака, а от сутринта нищо не съм свършил точно заради него. Тамън прочета темите дето са ми интересни и се натрупат нови за четене При Вас така ли е бе хора?П.С. Егати странната тема дето пуснах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бе тоя форум голяма зараза!
Collapse
X
-
Vladim написа:georgid написа:Кажи речи същата работа.И аз от две години съм такаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Re: Бе тоя форум голяма зараза!
wwweb написа:2 години вече посещавам форума и сега осъзнах, че си губя по цял ден времето в него ... хахаха, егати заразата е значи. Работа ме чака, а от сутринта нищо не съм свършил точно заради него. Тамън прочета темите дето са ми интересни и се натрупат нови за четене При Вас така ли е бе хора?П.С. Егати странната тема дето пуснахSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:wwweb написа:2 години вече посещавам форума и сега осъзнах, че си губя по цял ден времето в него ... хахаха, егати заразата е значи. Работа ме чака, а от сутринта нищо не съм свършил точно заради него. Тамън прочета темите дето са ми интересни и се натрупат нови за четене При Вас така ли е бе хора?П.С. Егати странната тема дето пуснах
Коментар
-
аз още нямам книжка, нито собствена кола, но от почти година редовно посещавам форума и направо "имам нужда от него" ... Когато един ден нямахме форум просто направо ми се доплака Много се радвам, че го има, макар че не винаги намирам каквото търся, но за сметка на това от него научих много и то ще ми е много полезно ... Евала на създателите на форума и дано продължи да съществува още мнооого години ...
Коментар
-
wwweb написа:2 години вече посещавам форума и сега осъзнах, че си губя по цял ден времето в него ... хахаха, егати заразата е значи. Работа ме чака, а от сутринта нищо не съм свършил точно заради него. Тамън прочета темите дето са ми интересни и се натрупат нови за четене При Вас така ли е бе хора?П.С. Егати странната тема дето пуснах
Коментар
-
hit-ko написа:wwweb написа:2 години вече посещавам форума и сега осъзнах, че си губя по цял ден времето в него ... хахаха, егати заразата е значи. Работа ме чака, а от сутринта нищо не съм свършил точно заради него. Тамън прочета темите дето са ми интересни и се натрупат нови за четене При Вас така ли е бе хора?П.С. Егати странната тема дето пуснах
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар