Честит рожден ден ! Жив, здрав и сбъдване на всички желания и мечти !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧРД на колегата Stoyan_68
Collapse
X
-
ОГРОМНО благодаря колеги за топлите пожелания! vesko.t, Nino, Tornado, doofiat, stilo, kiro_of_the_day, milka трижди да ви се връща на вас и на всички колеги от форума! Тържествено обещавам следващата неделя да почерпя поголовно всички, които се появят на срещата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 А Веско специално в Бургас като дойда. Все пак човек веднъж става на 39 и после...ужас 40, 41, 42... как звучи а? :D Между другото, сутринта получих жесток авто подарък. Довечера (ако съм в кодиция) ще пусна снимки и парамерти, играчката е впечатляваща!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Nino написа:Е к’ во ся, ние над 40-те ужасни ли ти се видяхме?! Аз като след някоя друга седмица навършвам 47?!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Nino написа:Е к’ во ся, ние над 40-те ужасни ли ти се видяхме?! Аз като след някоя друга седмица навършвам 47?!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ето и подаръка...само дето сърми не може да свива! GARMIN NUVIНа първо четене е GPS, MP3 player, Picture viewer, свързва се по синия съб с телефона и се прави на свободни ръце, има вградена карта (географска и с адреси) на Европа, слот (дупка) за допълнителна карта и още куп глезотии дето не съм ги научил още. Май не плейва видео обаче. Последното ще го преживея някак. Обаче е с тъч скрийн-бесна гъзария! Някаква мацка приказва на български "завий на дясно" и др. Доста вълнуващ глас вкарва! Това е за един час игра с него, ама като гледам май ще трябва да чета мануала. С ПС-то се свъзва по УСБ-то, може да му се пъхат мп3-ки и снимки. Има 1,6 гига памет, обаче 1,4 вече е изядена от картата и другите джаджи Прави скрийншот, картинките по-долу от него! Stilo, ти нали търсеше нещо подобно? Модела бил от съвсем скоро в България. Абе ще се изфукам в неделя :DFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Nino написа:Е к’ во ся, ние над 40-те ужасни ли ти се видяхме?! Аз като след някоя друга седмица навършвам 47?!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар