Къса ми се сърцето като гледам подобни снимки на катастрофирали супер коли. Тези хора колите за нищо ги нямат . Аз за мойта давам мило и драго и си я гледам като домашен любимец, а те купуват коли по милиони и дори не оценяват какво имат.
Ми като не можеш да плуваш не се събличай... Моя шеф има 500к.с. ауди и докато вози си го казва... тая кола няма нищо общо с другите, кара се по съвсем различен начин.. представи си го тоя терикат как се качва от супер луксозния си мерцедес на това богати дето е 1000к.с. !?!! Сигурно тия 5ч. са му били голяма мъка и се е бая препотил докато не се е спрял. И все пак като го гледам за тия 160км. дето казвате тая кола си е направо уникална (каквато и се води..)
И все пак за удар със 160 (толкова май беше) изглежда здрава :D
Е, предполагам че през тея 5 часа е успял да вдигне и повече...Обаче ако смяташ да вярвяш че се е намахал в нещо със 160 км/ч и резултата е просто това,предполагам вярваш и в "реалните" километри на колата си...
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Е, предполагам че през тея 5 часа е успял да вдигне и повече...Обаче ако смяташ да вярвяш че се е намахал в нещо със 160 км/ч и резултата е просто това,предполагам вярваш и в "реалните" километри на колата си...
Добре де, да си призная честно, не ми се вярваше, че е било със 160, но просто цитирам статията, която прочетох.А в нея се казваше, че не е 5 часа след покупката, а че колата е била под наем Така че, можем да си развиваме теории, ама истината е една и само шофера я знае
Тези коли са направени да се мачкат яко за да спасят хорицата вътре,ако ударът беше с 160 сигурно нямаше да познаем колата,това се е блъснало с не повече от 50 60 според мен.
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар