Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Music Idol

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

everton написа:
    докато не ме хванеш за яката и не ме замъкнеш там кадето отчитат смс - те, за да видя със собствените си очи - не вярвам.п.с. в този айдъл почти всичко е нагласено - според мен.
    Това няма, как да го направя. Е... ако искаш вярвай!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Честито на победителката! Има глас момичето! С изпълнението на Queen, направо ме уби! :D
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
        Честито на победителката! Има глас момичето! С изпълнението на Queen, направо ме уби! :D
        Честито и от мен на родата от Севлиево! С Куин ме разби, но с Дельо хайдутин направо ме довърши!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами честито на победителката, но днес не беше по-добрата. А относно изпълненията и - 1-вото добре, 2 и 3 - о ужас, неразбрах как беше променена песента на Уитни Хюстън, за Куин да не говорим. А най-голямото пестъпление беше изпълнението и на "Излел Делю хайдутин" - това е престъпление - няма глас за тази песен, не съм виждал певец пеещ родопска песен, да се дере така. Тези песни не се пеят по този начин с мъка, те за съжаление просто искат специфичен глас, за да се получи това характерно звучене. :D И все пак, честито на победителката!
          Fiat Palio 1,2

Коментар

fhh написа:
            Ами честито на победителката, но днес не беше по-добрата. А относно изпълненията и - 1-вото добре, 2 и 3 - о ужас, неразбрах как беше променена песента на Уитни Хюстън, за Куин да не говорим. А най-голямото пестъпление беше изпълнението и на "Излел Делю хайдутин" - това е престъпление - няма глас за тази песен, не съм виждал певец пеещ родопска песен, да се дере така. Тези песни не се пеят по този начин с мъка, те за съжаление просто искат специфичен глас, за да се получи това характерно звучене. :D И все пак, честито на победителката!
            и моето мнение че специално за днес Теодор беше по добрия
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Точно с Уитни Хюстън и Куин беше с една класа над Теодор, а Делю Хайдутин просто беше десертът, не виждам как може изобщо да ги сравнявате с Теодор. Разбира се, преди да я чуя, мислех, че е кощунство която и да е песен на Фреди да се пее от друг, но тя ме опроверга.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                Точно с Уитни Хюстън и Куин беше с една класа над Теодор, а Делю Хайдутин просто беше десертът, не виждам как може изобщо да ги сравнявате с Теодор. Разбира се, преди да я чуя, мислех, че е кощунство която и да е песен на Фреди да се пее от друг, но тя ме опроверга.
                ’Извеневай колега ама къде и беше класата, в пеенето на Уитни без промяна и само оркестъра да свири балканско ли, ако това е класа - да, все пак трябваше аранжимента да е друг - тук просто Теодор я отнесе като "куцо пиле домат". За "Излел е Делю хайдутин" - писах по-горе , не се пее по този начин, няма родопска песен която да се пее дерейки се, а и гласа не е такъв.
                Fiat Palio 1,2

Коментар

Честито на победителката! По-добра си беше!
                  FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

То Уитни Хюстън и Фреди Меркюри няма какво да се мъчиш да ги пееш с промяна, защото ще е кощунство - точно в това й беше класата, че е жена, а успя интонационно да я докара като един от най-великите вокали мъже.

Коментар

Ами мисля че състезанието имаше условия - и затова писах че не е променяла Уитни, все пак това беше условието. съжалявам ама тя не го изпълни - ако беше да я пее като оригинала добре, "е да, ама не" - както казваше Петър Бочаров. Така че моля, да отдадем заслуженото на условията. Иначе и аз съм мноо добър на билярд .... ооооооооопс ама то ставало дума за баскетбол, нещо такова се получи. А за Куин не съм спец, но за родопската песен пак ще се повторя,че беше кощунство.
                      Fiat Palio 1,2

Коментар

Първо, колега, аз не гледам БТВ, тази вечер случайно попаднах, щото бяхме в компания и изобщо не знаех кои са на финала. С това искам да видиш, че съм безпристрастен. Второ, ако условието е било да не променя Уитни и тя не го е изпълнила, значи десетократно повече това важи за Теодор и песента му Комбайнероинтелигентска, защото нищо общо нямаше с оригинала, освен текста. А ако мислиш, че с изтърканото изречение на Петко Бочаров си много остроумен, много си се заблудил, защото този така наречен политически коментатор, е просто едно дърто кукуригу. Но спирам да ти отговарям, понеже видях, че нямаш смислени аргументи, а и не ми се заяжда само от страст по заяждането.

Коментар

Преслава трябваше да е на финал, а тоя кресльо Теодор да ходи и да записва нови 4 години в музикалната академия, че е бая нисък клас говорител ...

Коментар

Честито и на мен! След 5 месеца труд най-накрая му се видя краят! Надявам се поне, като визия да ви е харесало! Заминавам за няколко дни на Албена да празнувам! Наздраве! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

sugarboy написа:
                              Първо, колега, аз не гледам БТВ, тази вечер случайно попаднах, щото бяхме в компания и изобщо не знаех кои са на финала. С това искам да видиш, че съм безпристрастен. Второ, ако условието е било да не променя Уитни и тя не го е изпълнила, значи десетократно повече това важи за Теодор и песента му Комбайнероинтелигентска, защото нищо общо нямаше с оригинала, освен текста. А ако мислиш, че с изтърканото изречение на Петко Бочаров си много остроумен, много си се заблудил, защото този така наречен политически коментатор, е просто едно дърто кукуригу. Но спирам да ти отговарям, понеже видях, че нямаш смислени аргументи, а и не ми се заяжда само от страст по заяждането.
                              Колега , да се обоснова - защото явно не си знаел регламента за финала. 1- ва песен - по избор на финалиста , 2 - ра песен - песн изпълнена с различен аранжимент от оригинала, 3 - та песен - избор на зрителите - изпълнява се от двамата финалисти. Сега мисля е ясен регламента и с пълно право мога да твърдя, че песента на Уитни Хюстън не беше променена - вокалното изпълнение като оригинала, а музиката балканска - това не е промяна за мен , защото няма промяна за изпълнителя. А и колега не се заяждам - казвам си мнението, както виждаш по-горе зачел съм мнението на повечето хора - честитил съм на победителката
                              Fiat Palio 1,2

Коментар

wwweb написа:
                                Преслава трябваше да е на финал, а тоя кресльо Теодор да ходи и да записва нови 4 години в музикалната академия, че е бая нисък клас говорител ...
                                Според мен и Кремена можеше да е на финал.
                                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                                X