everton написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за Music Idol
Collapse
X
-
Roko написа:Честито на победителката! Има глас момичето! С изпълнението на Queen, направо ме уби! :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами честито на победителката, но днес не беше по-добрата. А относно изпълненията и - 1-вото добре, 2 и 3 - о ужас, неразбрах как беше променена песента на Уитни Хюстън, за Куин да не говорим. А най-голямото пестъпление беше изпълнението и на "Излел Делю хайдутин" - това е престъпление - няма глас за тази песен, не съм виждал певец пеещ родопска песен, да се дере така. Тези песни не се пеят по този начин с мъка, те за съжаление просто искат специфичен глас, за да се получи това характерно звучене. :D И все пак, честито на победителката!Fiat Palio 1,2
Коментар
-
fhh написа:Ами честито на победителката, но днес не беше по-добрата. А относно изпълненията и - 1-вото добре, 2 и 3 - о ужас, неразбрах как беше променена песента на Уитни Хюстън, за Куин да не говорим. А най-голямото пестъпление беше изпълнението и на "Излел Делю хайдутин" - това е престъпление - няма глас за тази песен, не съм виждал певец пеещ родопска песен, да се дере така. Тези песни не се пеят по този начин с мъка, те за съжаление просто искат специфичен глас, за да се получи това характерно звучене. :D И все пак, честито на победителката!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Точно с Уитни Хюстън и Куин беше с една класа над Теодор, а Делю Хайдутин просто беше десертът, не виждам как може изобщо да ги сравнявате с Теодор. Разбира се, преди да я чуя, мислех, че е кощунство която и да е песен на Фреди да се пее от друг, но тя ме опроверга.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Точно с Уитни Хюстън и Куин беше с една класа над Теодор, а Делю Хайдутин просто беше десертът, не виждам как може изобщо да ги сравнявате с Теодор. Разбира се, преди да я чуя, мислех, че е кощунство която и да е песен на Фреди да се пее от друг, но тя ме опроверга.Fiat Palio 1,2
Коментар
-
Ами мисля че състезанието имаше условия - и затова писах че не е променяла Уитни, все пак това беше условието. съжалявам ама тя не го изпълни - ако беше да я пее като оригинала добре, "е да, ама не" - както казваше Петър Бочаров. Така че моля, да отдадем заслуженото на условията. Иначе и аз съм мноо добър на билярд .... ооооооооопс ама то ставало дума за баскетбол, нещо такова се получи. А за Куин не съм спец, но за родопската песен пак ще се повторя,че беше кощунство.Fiat Palio 1,2
Коментар
-
Първо, колега, аз не гледам БТВ, тази вечер случайно попаднах, щото бяхме в компания и изобщо не знаех кои са на финала. С това искам да видиш, че съм безпристрастен. Второ, ако условието е било да не променя Уитни и тя не го е изпълнила, значи десетократно повече това важи за Теодор и песента му Комбайнероинтелигентска, защото нищо общо нямаше с оригинала, освен текста. А ако мислиш, че с изтърканото изречение на Петко Бочаров си много остроумен, много си се заблудил, защото този така наречен политически коментатор, е просто едно дърто кукуригу. Но спирам да ти отговарям, понеже видях, че нямаш смислени аргументи, а и не ми се заяжда само от страст по заяждането.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Първо, колега, аз не гледам БТВ, тази вечер случайно попаднах, щото бяхме в компания и изобщо не знаех кои са на финала. С това искам да видиш, че съм безпристрастен. Второ, ако условието е било да не променя Уитни и тя не го е изпълнила, значи десетократно повече това важи за Теодор и песента му Комбайнероинтелигентска, защото нищо общо нямаше с оригинала, освен текста. А ако мислиш, че с изтърканото изречение на Петко Бочаров си много остроумен, много си се заблудил, защото този така наречен политически коментатор, е просто едно дърто кукуригу. Но спирам да ти отговарям, понеже видях, че нямаш смислени аргументи, а и не ми се заяжда само от страст по заяждането.Fiat Palio 1,2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар