Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Music Idol

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    сигурен източник ми каза, че Слави на живо е съвсем друг човек ... това естествено е само за пред камерата ...
    Не бъди много сигурен!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Не бъди много сигурен!
      Ахах, вярно, че и ти го познаваш Може просто Стефчо да му е харесал :D

Коментар

БТВ много яко ще го закъсат ако продължават да възлагат на Слави да им прави всичките развлекателни програми, шоута, формати и т.н. Всичките са еднакво тъпи. То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          БТВ много яко ще го закъсат ако продължават да възлагат на Слави да им прави всичките развлекателни програми, шоута, формати и т.н. Всичките са еднакво тъпи. То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...
          Ама копира добре чужди програми (Под добре разбирайте, че е добър в копирането, не в изпълнението)

Коментар

Чшшш... не барайте адаша ей! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Тази вечер Силвия Монева се представи много добре - 10х за нея! Дано да продължи напред!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...
                Новото музикално шоу е било най-гледано между 20:45 и 21:00 часа от общо 1 851 000 зрители. В този период първият епизод на Music Idol е бил гледан от 25.1% от телевизионната аудитория у нас и от 53% от тези, които тогава са били с включени телевизионни приемници, показват данните от ТВ План/ТНС. Ако почерпи може да му вдигнем рейтинга

Коментар

ilkor написа:
                  То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...
                  Новото музикално шоу е било най-гледано между 20:45 и 21:00 часа от общо 1 851 000 зрители. В този период първият епизод на Music Idol е бил гледан от 25.1% от телевизионната аудитория у нас и от 53% от тези, които тогава са били с включени телевизионни приемници, показват данните от ТВ План/ТНС. Ако почерпи може да му вдигнем рейтинга
                  Сори за офф-а, ама как го определят тоя рейтинг, че не ми е ясно?!?
                  Space Star 1.9 DID

Коментар

Колега, ще развалим темата ...Ако те интересува пусни една нова тема и ще се постарая да ти обясня.Аз съм разработил хардуера на устройствата които регистрират гледаните програми.

Коментар

Снощи беше голям цирк от страна на журито! Не може такава подигравка с кандидатите!На Слави, определено му е паднал рейтинга от тези простотии, иначе не знам колко е бил и висок!

Коментар

Силвия Монева беше най-добра от всички вчера, както беше най-добра и миналия път, когато отново я отрязаха заради онази дето се утрепа! И глас и визия си има момичето ... какво повече от това може да се иска. Всички дргуи пееха фалшиво. Нея все още не съм я чул да пее фалшиво!А иначе за избора вчера, ми идва следното по спомен:Слави Трифонов: А защо трябва да изберем Николай Манолов да продължи напред?Глория: Ми защото е хубав!wwweb (пред телевизора): Ми е** си м**ката ...

Коментар

Ники има невероятен глас! Ако напредне с техниката, ще си ги сложи всички в задния джоб. Яд ме е за снощи, че избраха тая русата мацка, дето нищо не изпя! Според мен резултата от смс-ите е бил нагласен! Тя не заслужаваше да отиде на финала.
                          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

То резултатите от есемесите винаги са нагласени. Например на Биг Брадър ми направи впечатление на една от елиминациите, когато бяха номинирани петима, всичките се извъртяха като застрашени, като варираха между 11 и 13% процента, което реално не е възможно, защото ако например четиримата имат средно по 12%, то за петия остават над 50 и няма как толкоз бързо да му падат до критичната зона. Другият вариант е, ако много малко хора се обаждат, но те нали се мъчат да ни убедят, че не е така.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

А, ако би кажа, че няма нищо нагласено, колко ли процента от вас ще ми повярват?
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                                А, ако би кажа, че няма нищо нагласено, колко ли процента от вас ще ми повярват?
                                докато не ме хванеш за яката и не ме замъкнеш там кадето отчитат смс - те, за да видя със собствените си очи - не вярвам.п.с. в този айдъл почти всичко е нагласено - според мен.
                                UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Working...
                                X