kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за Music Idol
Collapse
X
-
БТВ много яко ще го закъсат ако продължават да възлагат на Слави да им прави всичките развлекателни програми, шоута, формати и т.н. Всичките са еднакво тъпи. То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:БТВ много яко ще го закъсат ако продължават да възлагат на Слави да им прави всичките развлекателни програми, шоута, формати и т.н. Всичките са еднакво тъпи. То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...
Коментар
-
То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...
Коментар
-
ilkor написа:То гений да си - ще се изчерпиш, а Славката да ме прощава, ама хич не е гений...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Силвия Монева беше най-добра от всички вчера, както беше най-добра и миналия път, когато отново я отрязаха заради онази дето се утрепа! И глас и визия си има момичето ... какво повече от това може да се иска. Всички дргуи пееха фалшиво. Нея все още не съм я чул да пее фалшиво!А иначе за избора вчера, ми идва следното по спомен:Слави Трифонов: А защо трябва да изберем Николай Манолов да продължи напред?Глория: Ми защото е хубав!wwweb (пред телевизора): Ми е** си м**ката ...
Коментар
-
То резултатите от есемесите винаги са нагласени. Например на Биг Брадър ми направи впечатление на една от елиминациите, когато бяха номинирани петима, всичките се извъртяха като застрашени, като варираха между 11 и 13% процента, което реално не е възможно, защото ако например четиримата имат средно по 12%, то за петия остават над 50 и няма как толкоз бързо да му падат до критичната зона. Другият вариант е, ако много малко хора се обаждат, но те нали се мъчат да ни убедят, че не е така.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар