Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Music Idol

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И според мен хубавото свърши.Скъсах се от смях на идиотските песни и простотии на кандидатите.Но бат’ Слави и Глория май и нещо джиджи-биджи. Търкалят май един чаршав

Коментар

в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра :D
      UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Мдам, прав бях, интересното свърши. Сега ни чака пиано бар. Обаче си мисля, че критикарите на журито би трябвало вече да са убедени че то си свърши добре работата - изключително съм изненадан колко добре пеят децата, значи подборът е добър. Един нямаше дето да кажа ’Тоз па кфо прави тука".
        Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

everton написа:
          в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра :D
          Сестра ти пя прекрасно, въпреки че съм сигурен, че може и по-добре. Има уникален глас! Изпратих един смс в нейна подкрепа. Пожелавам и успех и и предай много поздрави
          Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
          Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

пьлна простотия
            Mercedes E200 coupe

Коментар

6 кокошки съм заклала
              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

ужас...

Коментар

Колега вярно че Гита Петкова е супер но всичко е един голям фарс.Иначе всички познати гласувахме за нея многократно.Затова веченяма да го гледам.

Коментар

SypheRrr написа:
                    everton написа:
                    Сестра ти пя прекрасно, въпреки че съм сигурен, че може и по-добре. Има уникален глас! Изпратих един смс в нейна подкрепа. Пожелавам и успех и и предай много поздрави
                    благодаря ти колега!благодаря ти и на теб борко :D
                    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
                      SypheRrr написа:
                      everton написа:
                      благодаря ти колега!благодаря ти и на теб борко :D
                      скоро един от най-добрите ми приятели ще застане по един или друг начин срещу сестра ти Гита Петкова vs Стефан Лалчев Може и да не е пряко, но определено ще са съперници Ще се радвам ако двамата стигнат до финала

Коментар

Гледах едно-две предавания, но като видях самодоволния простак, бат Славчо как се държи, спрях да го гледам - много дразнещо. Изобщо БТВ за мен е тера инкогнита, ако мога така да кажа - гледаемост почти 0%.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Гледам го, обаче не могат да ми създадат настроение, че да продължа да го гледам. Преди 1-2 години това Star Academy дето го даваха по Nova беше по-интересно като формат ... Няма обстановка в това предавяне някак си. А и това, че няма нито един изявен певец, че да си кажеш е тоя е човека, ме дразни допълнително. Всичките са някакви фалшиви ... Ма то и певци не останаха вече да се показват - то не беше Куку академия, то не беше Star Academy ...

Коментар

Радва ме!За пореден път се убеждавам, че в България има изключително талантливи хора
                            Bravo, 1.8 16V

Коментар

Невена Цолова или Цонева беше ми е фаворит - сега я гледах във вбокса7 - и е супер симпатична и пее невероятно според мен стискам й палци!!!иначе като цяло, журито малко се превъснасят, а пък......бих казал, ЗАЩОООООО НЯМА РАДООООСТ, ЗА ТЕЕЕЕБ И ЗА МЕЕЕЕН...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

sugarboy написа:
                                Гледах едно-две предавания, но като видях самодоволния простак, бат Славчо как се държи, спрях да го гледам - много дразнещо. Изобщо БТВ за мен е тера инкогнита, ако мога така да кажа - гледаемост почти 0%.
                                сигурен източник ми каза, че Слави на живо е съвсем друг човек ... това естествено е само за пред камерата ...

Коментар

Working...
                                X