И според мен хубавото свърши.Скъсах се от смях на идиотските песни и простотии на кандидатите.Но бат’ Слави и Глория май и нещо джиджи-биджи. Търкалят май един чаршав
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за Music Idol
Collapse
X
-
Мдам, прав бях, интересното свърши. Сега ни чака пиано бар. Обаче си мисля, че критикарите на журито би трябвало вече да са убедени че то си свърши добре работата - изключително съм изненадан колко добре пеят децата, значи подборът е добър. Един нямаше дето да кажа ’Тоз па кфо прави тука".Пунто SX 55 '95 Метан
Коментар
-
everton написа:в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра :DFiat Punto '98 1.1 6Speed.
Fiat Stilo '02 1.6 16V
Коментар
-
SypheRrr написа:everton написа:в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра :D
Коментар
-
everton написа:SypheRrr написа:everton написа:в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра :D
Коментар
-
Гледам го, обаче не могат да ми създадат настроение, че да продължа да го гледам. Преди 1-2 години това Star Academy дето го даваха по Nova беше по-интересно като формат ... Няма обстановка в това предавяне някак си. А и това, че няма нито един изявен певец, че да си кажеш е тоя е човека, ме дразни допълнително. Всичките са някакви фалшиви ... Ма то и певци не останаха вече да се показват - то не беше Куку академия, то не беше Star Academy ...
Коментар
-
Невена Цолова или Цонева беше ми е фаворит - сега я гледах във вбокса7 - и е супер симпатична и пее невероятно според мен стискам й палци!!!иначе като цяло, журито малко се превъснасят, а пък......бих казал, ЗАЩОООООО НЯМА РАДООООСТ, ЗА ТЕЕЕЕБ И ЗА МЕЕЕЕН...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
sugarboy написа:Гледах едно-две предавания, но като видях самодоволния простак, бат Славчо как се държи, спрях да го гледам - много дразнещо. Изобщо БТВ за мен е тера инкогнита, ако мога така да кажа - гледаемост почти 0%.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар