Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Music Idol

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Какво мислите за Music Idol

    Какво мислите за този конкурс ? Според Вас дали ще намерим някоя голяма музикална звезда или поредната еднодневна певица? Имате ли си фаворит?Освен да ви попитам какво мислите за конкурса бих искал и да ви агитирам да гласувате за моята приятелка Силвия Монева. Тя ще пее в четвъртък и всеки, който желае може да я гледа и да я подкрепи чрез своя глас със смс. Мисля че заради таланта си и най-вече заради упоритостта си тя заслужава да спечели. Надявам се моята агитация да не нарушава някое от правилата на форума.
    Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
    Fiat Stilo '02 1.6 16V

    #2
    Поредното предаване, от което някой, някъде прави пари
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар


      #3
      a

      Ей значизнаех си че трябваше да се ява и аз .Не на мен лично ми харесва предаването по-разчупено и различно от досегашните подобни такива.За това дали ще се намери и ще стане новаат звезда на България някой от участниците,зависи от маркетинга и парите който ще се вкарат след края на предаването в победителя.
      FIAT - TIPO 2.0i.е

      Коментар


        #4
        Аз съм го гледал веднъж ,май миналия петък и да ви кажа не ми хареса,всичко е просто шоу за публиката и нови лица които ние трябва да "дзяпаме" с интерес,писна ми от такива блудкави истории,затова и е голяма рядкост вече да се задържа пред телевизора.
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

        Коментар


          #5
          Много ми харесва идеята ... имам един много близък приятел там и като дойде момента за гласуването ще го подкрепя с поне 4 смс-а (по един от всеки член на семейството ни ) Голям пич е и разправя, че Слави и другите също били такива ... надявам се и Вие да го подкрепите, понеже незнам да имаме член на форума или клуба, който да участва ... става въпрос за Стефан Лалчев от Бургас ... (дано не му бъркам фамилията) ... утре заминава пак за софия и много ще се радвам да стигне до края ... макар че като го знам как пее няма да му е трудно Благодаря !

          Коментар


            #6
            Не го гледам, все пак когато съм го хващал, не е чак толкова зле, има разни типове които кефят - особено такива коитоявно са дошли само да се покажат по телевизията и не могат грам да пеят.Иначе то е ясно, че колкото тия от Стар Академи и 5 Старс пробиха,толкова ще сполучат и тези - месец след края на предаването никой нямада си ги спомня. Друг е въпроса, че има и такива които си пеят готино.Много ме дразни пък Глория - пее например някоя девойка, и да речем, съвсемне лошо, обаче тя като почне да прави едни гримаси все едно е най-голямата певица, сакън.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

            Коментар


              #7
              Мисля, че реализацията е адски слаба - журито няма абсолютно никакъв авторитет, пълни клоуни са трима от четирите участници. Освен да се кискат малоумно не виждам да дават някакви конструктивни съвети, нито пък да имат някакво чувство за хумор. Изгледайте един епизод на щатския "Идол" и ще усетите разликата.Колкото до певците - абе има добри, жалкото е, че в България изкуството не се развива. Напълно споделям мнението на trace. Иначе стискам палци на твоето момиче SypheRrr, ако не друго, то да изгради имидж и опит, за да може да се реализира.
              Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
              Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

              Коментар


                #8
                машина за много пари.

                Коментар


                  #9
                  При пълната липса на музикално-развлекателни програми какво ни остава?Много сме далеч от телевизиите на RAI в това отношение.

                  Коментар


                    #10
                    Replay написа:
                    Аз съм го гледал веднъж ,май миналия петък и да ви кажа не ми хареса,всичко е просто шоу за публиката и нови лица които ние трябва да "дзяпаме" с интерес,писна ми от такива блудкави истории,затова и е голяма рядкост вече да се задържа пред телевизора.
                    Прав си колега.Аз съм така повече от година.Ама нали има комп,има НЕТ...

                    Коментар


                      #11
                      Журито е пълна боза. Особено Глория ... каква певица е тая? Или пък Слави!Обаче имаше няколко образа дето ме сцепиха от смях, особено този пич:http://www.vbox7.com/play:bb54a77c... хахахахахахаИли пък е този ромски рапър много ми хареса, че щеше да бие Дони за малко, щото освен да се хилят от журито друго не могат:http://www.vbox7.com/play:a655e900... хахахахаха

                      Коментар


                        #12
                        Гледа се поради липса на алтернатива според мен. Докато не почне ВИП брадъра - ще е така. Доколко е добро предаването - ами щом има успех навън и от него са тръгнали такива като Шакира и Кели Кларксън - значи е добро. Нашенското изпълнение не виждам какво му има лошо, пеят си хората, журито се заяжда, докарва ги до истерия преди да им кажат ’минаваш’ - това са си неща нормални за формата. Според мен обаче интересното свърши. Ние сме изключително сеирджийски народ (помага ни да се самоиздигаме в очите си, щото толкова сме смачкани че...но това е друга тема...). А сеира беше при неможещите да пеят. Оттука нататък интереса ще спадне според мен защото какво да гледа народа - как хора пеят. Ми ще си пуснат някоя музикална телевизия и ще гледат. Накрая ще погледнем последното предаване да видим кой бие и така. Е, опосумите ще правят купона но...ако е само това.... ...Айде да не се настройваме срещу Трифонов. Аз съм имал случай да работя с него и честно казано не му завиждам за хорото на което се е хванал. Трябва човек да подтисне някои свои добри черти че да оцелее в тв джунглата. Защо е в журито? Ми щото прави предаването . Дони е в журито защото е изключително рядката комбинация от певец и артист - т.е. може да оцени малко и от актьорска гледна точка, поведение на сцена и т.н. Глория - защото трябва да има фолк певица. Харесва ли или не - това е най-продаванната музика в бг. А коя друга фолк певица може да я замести? Кали? Алисия? Мара? Сашка? Кондьо? Магапаса? . Йорданка няма какво да я коментирам, верно че в гилдията я мразят как е пробила, но е невероятна. Като грабна нотите и запя по тях без да се замисля направо зяпнах. Опит, рутина, бе всичко. Па и екзотика . Лили Иванова дали щеше така да кърши снага от време на време? .Аз едно съм благодарен - че предаването не се прави от Магърдич. Е това е човека провалящ добри идеи.
                        Пунто SX 55 '95 Метан

                        Коментар


                          #13
                          Освен да ви попитам какво мислите за конкурса бих искал и да ви агитирам да гласувате за моята приятелка Силвия Монева.
                          то ако не се похвалиш, все едно нищо ама хубаво си е момичето и пее иначе по темата... и аз мисля, че веселото свърши... и ще се гледа новия сеир - Бай брадър... доколкото разбрах Нова са се изръсили сериозно и ще има доста по-известни и по-цветни хора от Денди и Лилана например...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                          Коментар


                            #14
                            На мен пък любовницата ми участва ЕМИЛИЯ ВАЛЕНТИ Нека да я подкрепим
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

                            Коментар


                              #15
                              donnna написа:
                              Освен да ви попитам какво мислите за конкурса бих искал и да ви агитирам да гласувате за моята приятелка Силвия Монева.
                              то ако не се похвалиш, все едно нищо
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 oops... с това изказване имах предвид, че е моя приятелка, а не че е МОЯТА приятелка... съжалявам за лошия изказ от моя страна. А и другото което е, би било жалко ако се хваля, че гаджето ми е известна, но това е друг въпрос.
                              Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
                              Fiat Stilo '02 1.6 16V

                              Коментар

                              Working...
                              X