mihail.nikolov21 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как изглежда Desktop-ът Ви?
Collapse
X
-
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Интересни хора обаче сте ...Значи ли, че като семейството ми има четири автомобила Fiat, трябва всичко около мен да е свързано с тази марка?Да взема да татуирам "Fiat" и на пъпа на жена ми?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Интересни хора обаче сте ...Значи ли, че като семейството ми има четири автомобила Fiat, трябва всичко около мен да е свързано с тази марка?Да взема да татуирам "Fiat" и на пъпа на жена ми?"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Malone написа:Интересни хора обаче сте ...Значи ли, че като семейството ми има четири автомобила Fiat, трябва всичко около мен да е свързано с тази марка?Да взема да татуирам "Fiat" и на пъпа на жена ми?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Malone написа:Интересни хора обаче сте ...Значи ли, че като семейството ми има четири автомобила Fiat, трябва всичко около мен да е свързано с тази марка?Да взема да татуирам "Fiat" и на пъпа на жена ми?FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар