Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как изглежда Desktop-ът Ви?
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:svetkos_ написа:deadairplane написа:svetkos_ написа:Колежка - НЯМА! Има КОЛЕГА. Думата идва от латински и се използва и за двата пола. Това - КОЛЕЖКА, е изкелифенчено.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:svetkos_ написа:Това не ми пречи да се изразявам така, както е правило, и да обяснявам защо! Или?И е ясно, че българският не произходжа от латинския, но думата не произходжа от българския.Каквото имах, казах го. Повече няма да се обяснявам.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
зна4и излиза6 от секадеседити декстопа сас папки,икони и снимката на негои натиска6 коп4ето което се намира над стрелките,там некаде го тарси6 и то еПртСцСусРя(разбирассе на латиница)и отива6 вав пейнт и дава6 да го постави6 и дава6 запазии готоо1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"Drive or Die!
Коментар
-
От седмица изглежда така, до следващата смянаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А сега съм с това:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар