Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как изглежда Desktop-ът Ви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

deadairplane написа:
      svetkos_ написа:
      deadairplane написа:
      svetkos_ написа:
      Колежка - НЯМА! Има КОЛЕГА. Думата идва от латински и се използва и за двата пола. Това - КОЛЕЖКА, е изкелифенчено.
      За наша най голяма радост Латинския е мъртъв език. А и ние сме в България. За щастие Българския език е Славянски такъв, и не произхожда от Латинския.
      Латинският - мъртъв. Да, ама не. В България може да е. Аз, докато бях в Австрия, учих латински. Или поне се водеше, че го уча, защото целият ми клас се занимаваше с него от третата година в гимназията. А аз тогава бях 11 или там 7. В Германия също се учи. И ако не съществува как тогава в медицината наименованията са на латински? Да не говорим, че латинският е основата на западните езици.
      Обаче пишеш в Български форум!!!!
      Това не ми пречи да се изразявам така, както е правило, и да обяснявам защо! Или?И е ясно, че българският не произходжа от латинския, но думата не произходжа от българския.Каквото имах, казах го. Повече няма да се обяснявам.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
          svetkos_ написа:
          Това не ми пречи да се изразявам така, както е правило, и да обяснявам защо! Или?И е ясно, че българският не произходжа от латинския, но думата не произходжа от българския.Каквото имах, казах го. Повече няма да се обяснявам.
          Пич,В предходните си 2 поста се опитах да ти намекна, без да те обиждам, че изказването ти означава тотално пренебрежение и отричане на Българската граматика. В Българският език има много чуждици но всички те се употребяват съгласно и според Българската граматика.По мое лично мнения заядливостта ти и опита да наложиш чужди граматични правила, особенно по отношение на граматическото понятие род, говорят за едно желание, от твоя страна, за самоопределяне различно от понятието Българин.Ето един пример:Следвайки твоите правила, словосъчетанието маркирано в червено би трябвало да завучи така "тотал пренебрежение", което от своя страна е неправилно. Граматическите правила и начините на използване на чуждици в Българския език, са въведени много преди да се родиш, и не е твоя работа да ги променяш.След като не възприемаш намека, че пишеш в Български форум, съм принуден да ти припомня. Според правилата на форума, писането на Кирилица и на Български език е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, и ти си се съгласил с това при регистрацията си.Ако не ти харесва това положение, си направи Латински форум на ФИАТ, и си пиши в него на Латински колкото си искаш!!!!Много жалко обаче, че уважението ти към един чужд език, е за сметка на Родния ти.ПС: думите правило и правилно са 2 ралични, и означават различни неща.
          Пич,Не ме познаваш, за да правиш подобни СМЕШНИ твърдения. Не очаквах подобна докачливост, която е ясно изразена в последния ти пост! Смея да твърдя, че владея българския език на доста високо ниво. По една или друга причина това е така. На никого не съм се опитвал да налагам мнението си. Съжалявам, че в случая обясних откъде произлиза думата и как е правилно да се произнася. Все пак живеем в свободна държава, забравих. Извинявам се, ако съм обидил някого!!!!!!!!!!!
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Не мога да разбера защо,въртим - сучем,и все за граматика възникват спорове?Ей,Светльовци,я да ви събера вас,двамата,на по бира и да ви разясня откъде извира бензинът...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Коментар

Коментар

зна4и излиза6 от секадеседити декстопа сас папки,икони и снимката на негои натиска6 коп4ето което се намира над стрелките,там некаде го тарси6 и то еПртСцСусРя(разбирассе на латиница)и отива6 вав пейнт и дава6 да го постави6 и дава6 запазии готоо1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
                  Drive or Die!

Коментар

ЕТо го и моя :P :P :P :D :D :D :D
                    Прикачени файлове
                    Здравейте

Коментар

Ето го и моят-скътах иконките
                      Прикачени файлове
                      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

ето така пък изглежда моят декстоп :D
                        Прикачени файлове
                        АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

От седмица изглежда така, до следващата смяна
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз понеже неможах да го копна си го снимах и така става
                            Прикачени файлове
                            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

А сега съм с това:
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ето го и моя десктоп.Аз нали съм си по запален по планините.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X