Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как изглежда Desktop-ът Ви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    nanobanano написа:
    хм...дай да видим снимките от десктопа :P
    Това са клипчета и ме предупредиха,че ако ги кача в нета ще ме съдят Иначе няма нищо нецензурно :D
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ето го и моя. Ъъъъ.... Всъщност двата
      Прикачени файлове
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

баси... и как ги качвате тея снимки - споделете с невежите и неуките...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ресайзваш ги на 800x600 и ги прикачаш като файл в мнението си
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

donnna написа:
            Влизаш в някой сайт за качване на снимки... от там хостваш тази която искаш.. .а после копираш линка. Ако започва с URL - хич дън ти пука - копираш и поставяш в отговора си без да се притесняваш.., шото нашия сайт ги преоразмерява сам... и след това се наслаждаваш на картинката си И освен това... за дето ти издадох такава "тайна" - сега ми дължиш минимум 3 бири
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

trace написа:
              Ето и моя:
              Прати ми я плс на мейла,супер зарибена е :D
              баси... и как ги качвате тея снимки - споделете с невежите и неуките... Rolling Eyes
              Натискаш Prt Sc,след това ctrl+v в Paint и save и кaчвaш в форума или на сайт както ти казаха вече
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

nikki_sixx написа:
                donnna написа:
                Влизаш в някой сайт за качване на снимки... от там хостваш тази която искаш.. .а после копираш линка. Ако започва с URL - хич дън ти пука - копираш и поставяш в отговора си без да се притесняваш.., шото нашия сайт ги преоразмерява сам... и след това се наслаждаваш на картинката си И освен това... за дето ти издадох такава "тайна" - сега ми дължиш минимум 3 бири
                http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297420&pid=10103746нищо не става дагое... трябва да обясняваш като за по-позд чиляк... пък бирата да ти е проблема, да не поискаш щерката

Коментар

donnna написа:
                  nikki_sixx написа:
                  donnna написа:
                  http://www.snimka.bg/album.php?album...0&pid=10103746нищо не става дагое... трябва да обясняваш като за по-позд чиляк... пък бирата да ти е проблема, да не поискаш щерката
                  ся на тоз линк кат му сложиш [img] в началото... и [/img] в края.. и глей ко стаа Бирите станаха 2009 Е, има и малката подробност, че трябва да си извадиш снимкта... ама кат решиш, че ше ме черпиш.. .на живо ше ти обяснявам повече!

Коментар

баси... как ги сметна че са 7 бирите....а стига си ги редактирал бирите... 2009 7 нти ли стигат

Коментар

donnna написа:
                      баси... как ги сметна че са 7 бирите....
                      Всъщност сметката е 2009... ама и със седем ше се задоволя! Иначе.., това моето съм го кръстил "келнерска математика"... шото кат доат да ти вадят сметката... и сичките сервитьорчета почват да си мънкат нещо под носа... и накрая слагат и поне 10% за себе си.. .та така се получава и крайния резултат!

Коментар

всъщност трябва първо върху картинката да натиснеш с десния бутон и да натиснеш в отвореното меню "copy image location", и след това да натиснеш "ctl+v", между [img] ... и [/img][img] http://media.snimka.bg/1924/010103746-big.jpg [/img]п.п.искам и аз бири
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

nikki_sixx написа:
                          donnna написа:
                          Всъщност сметката е 2009... ама и със седем ше се задоволя!
                          Ливърпул вкараха гол за 1:0...

Коментар

donnna написа:
                            nikki_sixx написа:
                            donnna написа:
                            Всъщност сметката е 2009... ама и със седем ше се задоволя!
                            Ливърпул вкараха гол за 1:0...
                            Моят отбор е Ман Юнайтед.., ама винаги са след "Черно Море"

Коментар

Ей го на и нашия.
                              Прикачени файлове
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

А пък моят десктоп е с прасковки и ме е срам да го покажа...
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X