Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как изглежда Desktop-ът Ви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето го и моя - слабо населен е още...
    Прикачени файлове
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

мерси, колега, ще експериментирам :Dа, не съм с АМД, с Центрино съм
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
        мерси, колега, ще експериментирам :Dа, не съм с АМД, с Центрино съм
        Май е само за АМD. .. както и да е, ще ти пратя линка.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

И моят :
          Прикачени файлове

Коментар

EVITA: помислих си, че това е новата пума на форд, а то било ягуар

Коментар

ilkor написа:
              И моят :
              Красота! Mac си е Mac ...

Коментар

Nino написа:
                BEX---GT---TDi написа:
                абе хора, това темички ли са, където ти показва % на ЦПУ, часовник, температури, ако да, ше ме светнете ли от къде да си ги изтегля - с ХР съм про. благодаря ви предварително
                Ако си с AMD процесор, довечера ще ти кажа... на домашният компютър съм с такава програма, която постоянно ми показва температурата на процесора, скоростта на вентилатора и други неща, но забравих как се казва.
                Предполагам, че за тази става въпрос - EVEREST Ultimate Edition http://www.dada2.com/Default.asp?sho...=19&Search.y=8
                BEX---GT---TDi написа:
                където ти показва % на ЦПУ
                Free Ram XP Pro: http://www.dada2.com/Default.asp?sho...26&Search.y=10 /макар версията от линка да е 1.40 - аз съм с 1.52, но отдавна не съм я ъпдейтвал - мисля, че след инсталиране, можеш да си я ъпдейтнеш до най-новата версия :D !
                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                Среден разход на газ

Коментар

благодаря на всички за помощта, ето го новия ми десктоп
                  Прикачени файлове
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Красота! Mac си е Mac ...
                    Само че през повечето време този Макбук го търкалям под Windows защото ползвам CAD приложение което не работи под OSX

Коментар

bscsystem написа:
                      Да, Ягуар е, като във вица на един колега в подписа дето беше .. ама май го е изтрил. Ягуар за тъщи! :D
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Nino написа:
                        BEX---GT---TDi написа:
                        абе хора, това темички ли са, където ти показва % на ЦПУ, часовник, температури, ако да, ше ме светнете ли от къде да си ги изтегля - с ХР съм про. благодаря ви предварително
                        Ако си с AMD процесор, довечера ще ти кажа... на домашният компютър съм с такава програма, която постоянно ми показва температурата на процесора, скоростта на вентилатора и други неща, но забравих как се казва.
                        Тая програма от кога си ми я обещал, сещаш ли се?Ще ме огрее ли днес?

Коментар

ето едно доста добро място за хора, които искат да си разкрасят малко desktop-a http://adni18.com/
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

EVITA написа:
                            bscsystem написа:
                            Да, Ягуар е, като във вица на един колега в подписа дето беше .. ама май го е изтрил. Ягуар за тъщи! :D
                            Нещастен зет решил да се отърве от тъща си. Приятелите му го посъветвали. - За да изглежда като злополука, купи й един москвич на старо - ще се пребие с него. След няколко дни тъщата потрошила москвича, но без даже да се натърти. - Ще ти трябва нещо по-бързичко - рекли приятелите. - Вземи една лада, сигурна работа! След три дни срещат нещастния зет - печален. - Какво става? - И ладата потроши! А на нея - нищо! - Братче - рекли добрите приятели, - ще трябва да се бръкнеш - вземи един ягуар, да ти е мирна главата! След още три дни срещнали вече бившия зет - целият в траур, но ухилен до ушите. - Изяде я! - викнал отдалече. - Три дни я яде, ягуарът му с ягуар, но до шушка я изяде.

Коментар

doofiat написа:
                              EVITA написа:
                              bscsystem написа:
                              Нещастен зет решил да се отърве от тъща си. Приятелите му го посъветвали. - За да изглежда като злополука, купи й един москвич на старо - ще се пребие с него. След няколко дни тъщата потрошила москвича, но без даже да се натърти. - Ще ти трябва нещо по-бързичко - рекли приятелите. - Вземи една лада, сигурна работа! След три дни срещат нещастния зет - печален. - Какво става? - И ладата потроши! А на нея - нищо! - Братче - рекли добрите приятели, - ще трябва да се бръкнеш - вземи един ягуар, да ти е мирна главата! След още три дни срещнали вече бившия зет - целият в траур, но ухилен до ушите. - Изяде я! - викнал отдалече. - Три дни я яде, ягуарът му с ягуар, но до шушка я изяде.
                              Благодарим Ви покорно за вица отново - много му се смях! За това Ягуар е марката :D /за десктоп де!/
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

..

Коментар

Working...
                                X