Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Календар на форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

viktorson написа:
    снимките са ти от днес а Бравата май е произведена вчера а?
    Хахахахахаха ... е ти ме изкърти с тоя моабет ... хахахахаха.

Коментар

e изглежда като чистак бърсак браво браво :D само на моето Пунто никой не се изкефи
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Пунтото ти е супер и изглежда много запазено. 3-тата снимка е доста добра, но трябваше да го снимаш и отпред ...

Коментар

Мерси :D трябва аз най - накрая да си купя цифра а не винаги набързо с чужд апарат
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
            само на моето Пунто никой не се изкефи
            мен ме кефи пък особено надписа спортинг ме грабна обаче една камара време гледах кюнеца отзад и се чудех ,защо по ***** е така неестествено изнесен Дай сега да го видим и с новите джанти
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ми да ти кажа колега, така си дойде с кюнеца...може би понеже се оказа че е за Клио 16в та за тва е така по - изнесен, иначе се радвам че ти е харесала Фиатката :D а понеже си нямам апаратче още и няма как да я снимам в момента...все пак скоро мисля да се появя на някоя от сбирките и тогава ще го видите

Коментар

Working...
              X