Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Календар на форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

i

и аз само да се пребера в Стара Загора и аз съм намислил да я снимам на 2-3 красиви местенца
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Имам предложение за различните сезони мойе да се използват едни от тези снимки Поне на мен много ми харесват аи от новите Фиатчета това най ме кефи .П.П. Ако администраторите смятам ,че снимките са големи да изтрият мнението ,но и да пратят съобщение да ги пусна пак с намален размер
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
      Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

asus написа:
        Имам предложение за различните сезони мойе да се използват едни от тези снимки Поне на мен много ми харесват аи от новите Фиатчета това най ме кефи .П.П. Ако администраторите смятам ,че снимките са големи да изтрият мнението ,но и да пратят съобщение да ги пусна пак с намален размер
        Колег асъгласен съм с теб за сезоните но идеята е да си снимаме нашите фиатки, а не да свалим снимките от нета
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Прав си колега но аз тия ги имам отдавна не съм се постарал сега да ги сваля но гледам че във VW форума не са само техните за това предположих че и тук няма да са само от форума .П.П. Сори за неразбирателството
          Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
          Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Във форума на VW всички снимки са на хора от форума, че иначе какъв е смисъла от подобен календар

Коментар

я

аде бе колеги не се притеснявваите слагаите сники на вашите красавице,аде че тази тема почна да слиза много на долу в списъкаПредлагам да сложим срок през който да се побликуват снимките аз предлагам 1.04.07
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ето

ето и малко снимки по нататък по-хубави ще вкарам
                Прикачени файлове
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

може ли някай да ми даде мейла си и аз да му изпратя две-три които той ако може да нагоди там според изискванията и да качи защото аз не се справям май
                  Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
                    може ли някай да ми даде мейла си и аз да му изпратя две-три които той ако може да нагоди там според изискванията и да качи защото аз не се справям май
                    radostin_r.tanev@abv.bg
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Q

това са снимките на колегата viktorson
                      Прикачени файлове
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

едно голямо БЛАГОДАРЯ колега :D благодарение на теб за първи път се показват снимки на моя Фиат, който в момента е с лети 15" от Седичито на Ред Сторм и изглежда още по-добре (като се езмие )
                        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

q

и след малко играчка
                          Прикачени файлове
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ето и от мен снимки ако ви харесват да ги ползвате.
                            Прикачени файлове
                            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                            Porsche 944 S2
                            http://www.valmcrae.snimka.bg/
                            http://vbox7.com/user:val_mcrae
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Снимка от днес ... имам още към 40 фотоса също от днес, но трябва да видя кои още си заслужават и ще ги кача ...

Коментар

снимките са ти от днес а Бравата май е произведена вчера а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 тя като нова бре

Коментар

Working...
                                X