Имам предложение за различните сезони мойе да се използват едни от тези снимки Поне на мен много ми харесват аи от новите Фиатчета това най ме кефи .П.П. Ако администраторите смятам ,че снимките са големи да изтрият мнението ,но и да пратят съобщение да ги пусна пак с намален размер
Прикачени файлове
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Имам предложение за различните сезони мойе да се използват едни от тези снимки Поне на мен много ми харесват аи от новите Фиатчета това най ме кефи .П.П. Ако администраторите смятам ,че снимките са големи да изтрият мнението ,но и да пратят съобщение да ги пусна пак с намален размер
Колег асъгласен съм с теб за сезоните но идеята е да си снимаме нашите фиатки, а не да свалим снимките от нета
Прав си колега но аз тия ги имам отдавна не съм се постарал сега да ги сваля но гледам че във VW форума не са само техните за това предположих че и тук няма да са само от форума .П.П. Сори за неразбирателството
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
аде бе колеги не се притеснявваите слагаите сники на вашите красавице,аде че тази тема почна да слиза много на долу в списъкаПредлагам да сложим срок през който да се побликуват снимките аз предлагам 1.04.07
може ли някай да ми даде мейла си и аз да му изпратя две-три които той ако може да нагоди там според изискванията и да качи защото аз не се справям май
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
може ли някай да ми даде мейла си и аз да му изпратя две-три които той ако може да нагоди там според изискванията и да качи защото аз не се справям май
едно голямо БЛАГОДАРЯ колега :D благодарение на теб за първи път се показват снимки на моя Фиат, който в момента е с лети 15" от Седичито на Ред Сторм и изглежда още по-добре (като се езмие )
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар