Ми правят я АЛБЕАТА за нашите пътища.С голям просвет и здраво окачване.Двигателите са ясни-не най-новите разработки, но изпитани и проверени.Като за нас.Като си купи човек нова кола,колко време трябва да я кара.Година,две пет или повече.Защото на мен почва да ми омръзва даден модел още на втората година и почвам да се чудя какво да си взема.Щом усетя, че ме влече към Горубляне и ясно че ще сменям колата.Само Кромата я карах 4 години заради возията и газовата.Та ако си купя нова кола и ми омръзне как ще я продам без да се набутам.Предпочитам да си ги сменям често.Румънците сглабят коли от около 20 години.Мислите ли,че вече са се научили да го правят.А за Логан питайте таксиметровите-те ще ви обяснят най-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дачия Логан - дизел или бензин. Защо не?
Collapse
X
-
Kuku написа:Нино, виждам, че визираш двигателите на Рено, та искам да те питам, знаеш ли с колко е по-скъп 100к.с. дизел, от 98к.с. бИзин Между "1.5 DCI" с 80к.с. и "1.4-16v" с 98к.с. разликата е +2000лв. за дизела - дали си струва, при положение, че това са около две години каране (20’000км годишно) при мен, след което дизела ще стане по-изгоден, а бензина ще има по-добра динамика П.П.Не искам да спорим и да се караме, питам съвсем добронамерено П.П.2Феникс, ето ценова листа на "Albea"SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Kuku написа:Nino написа:Kuku написа:SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
намерих снимката от влашко. В България продават ли такава версия - и как точно се води тоя вариант с добавените ниски брони и прагове? а май има и възможност за задно крило по ръба на багажника... сериино ли са такива ? това допълнителни аксесоари ли са към базовото обурудване без отделен модел ли са...?
Коментар
-
Nino написа:при повечето от моделите на всички марки динамиката на дизелите е по-добра.Веднага можеш да ме контрираш...."Ами да,... сравняваш Nino, турбодизел с атмосферен бензин" ами купувайте турбобензинови нови машини бре пичове! Няма смисъл, европейците не са по-прости от нас, при 55-60% от колите им тракат дизели. ПП...за Албея специално... мисля, че се предлага и с 1.3 MULTIJET, ...ще трябва да си има малко работа с БЮРОКРАТИТЕ от аутоиталия... а това понякога е много изнервящо и отегчително!
Коментар
-
niko_ymn написа:намерих снимката от влашко. В България продават ли такава версия - и как точно се води тоя вариант с добавените ниски брони и прагове? а май има и възможност за задно крило по ръба на багажника... сериино ли са такива ? това допълнителни аксесоари ли са към базовото обурудване без отделен модел ли са...?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар