Колеги, както каза Имортал, вие защо си мислите, че "Дачия" е много евтина като нова Ми тая дето е на рекламата за 12900лв. няма нищо в нея, ама НИЩО Същата дачия, за да добие що-годе нормален вид, особено като за лична кола, ще струва около 18’000лв. и това е за бензинов вариант - ами дизела къде отива Не съм съгласен и с мнението ви за "Пунто" Ако си помняте, аз имах до скоро такова "Пунто 1.2" и то струваше точно 19450лв. За чий дедов ми е да давам 20’000лв. за каквато и да е "Дачия", дори за дизелова, като "Пунто"-то ми харчеше 7л. бензин градско а "Дачия"-та няма да харчи наполовина -Както искате го смятайте, НО сметка от дизелова кола, в тоя сегмен на малолитражките, има само при годишен пробег над 30’000км. От както си смачках колата и аз обикалям по магазините, оглеждам, проучвам и т.н., и мога да ви кажа, че ЗА МЕН най-добрия избор е "ГрандеПунто" с подобаваща отстъпка Най-голямо е, с най-много екстри, най-красиво и различно от останалите Някой от вас качвал ли се е в новия "Суйфт" - Отвътре е като детска играчка (а и отвън прилича на "Тамагочи" :D ) и виждаш едно право, чисто табло от релефна пластмаса с лъскав касетофон в средата и три врътки под него и в един момент си задаваш въпроса "Абе аз за тия пари не трябваше ли да имам поне още няколко копчета тук?!" Добре, че поне на по-високото оборудване са му направили кожен волан А за парите на "Дачия Логан" аз винаги бих предпочел "ФОРД Фиеста Старт"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дачия Логан - дизел или бензин. Защо не?
Collapse
X
-
Nino написа:... особено с Лансера, щото излиза нов модел и железният 1.6 го продават почти без пари!
Коментар
-
koolsvet
Sashe написа:Nino написа:... особено с Лансера, щото излиза нов модел и железният 1.6 го продават почти без пари!
Коментар
-
koolsvet
doofiat написа:Казваш, че тоя Шефролет си е Деу, така ли?А как е с динамиката? Върви ли? Колко харчи?
Коментар
-
И двете са "един дол дренки". Днеска се возих в такси "Хюндай елантра" удивен бях от големината отвън и теснотията отвътре, както и мега гадните пластмаси от които е изпълнен интериора вътре в автомобила. С риск да бъда обявен във фанатизъм моята брава с дизайн от 1995 година ми харесва 100 пъти повече. Иначе не дрънкаше много, но пък жената която го караше ми каза че е на 180 К и година и шест месеца.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
, Абе, каквото щете казвайте, но Авеото е доста по симпатично в интериора от браво/брава и мареа.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:, Абе, каквото щете казвайте, но Авеото е доста по симпатично в интериора от браво/брава и мареа.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
И двете са "един дол дренки". Днеска се возих в такси "Хюндай елантра" удивен бях от големината отвън и теснотията отвътре, както и мега гадните пластмаси от които е изпълнен интериора вътре в автомобила. С риск да бъда обявен във фанатизъм моята брава с дизайн от 1995 година ми харесва 100 пъти повече. Иначе не дрънкаше много, но пък жената която го караше ми каза че е на 180 К и година и шест месеца.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
не е чак толкова по красиво Гранде Пунтото, и то е вътре пластмасово, и само под секрет, като бяхме на миналогодишната национална среща, жена ми която не е 1.80, като седна и си удари коляното някъде из пластмасите в централната конзола на пунтото и много бързо го Не хареса, някак не е толкова комфортно колкото си мислех.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:не е чак толкова по красиво Гранде Пунтото, и то е вътре пластмасово, и само под секрет, като бяхме на миналогодишната национална среща, жена ми която не е 1.80, като седна и си удари коляното някъде из пластмасите в централната конзола на пунтото и много бързо го Не хареса, някак не е толкова комфортно колкото си мислех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар