Взето на заем без връщане от Рено форум! Или това са процентите участия в капитала на другите АВТОМОБИЛНИ фирми!Картинката не претендира да отразява последните участия и верни проценти към настоящият момент.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кой е в света на автомобилните фирми!
Collapse
X
-
Bratchedda написа:Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло")forza forever
Коментар
-
bubachko
Bratchedda написа:Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло")
Коментар
-
TRE GAZELE написа:Bratchedda написа:Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло")
Hot!!!
Коментар
-
///// написа:Ми я вижте форд колко много фирми държи! А казват, че най-хубавия форд е продаденияFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар