Да ви разправям какъв среднощен екшън си спретнах, от идиотия ли, от малоумие, просто ми хрумна и после... Със сигурност обаче не е било за да се доказвам пред някойТа имам си аз една девойка отскоро, стращен шемет, и си пасваме най-вече на идеята за пътуване и романтика. Та една поредна вечер, прибирайки я към тях решаваме да отбием до едно много яко местенце, да позяпаме морето и да си полафимМестенцето е м/у с. Топола и Балчик, много яко, спокойно и има един малък плаж, и кей до края на който може да се стигне с кола... Перфектно ви казвам, се едно си на средата на морето в яхта, особено ако няма облаци и е пълнолуние Какво става после оставям само на фантазиите ви Когато си затръгвахме обаче, минаваме покрай плажа и... злия гений в мен проговори... Викам си, само на пясък не сам го тествал зверчето, слязох, опипах терена, твърд и слегнал пясък, има следи от друга кола вече - що и аз да не се метна... и дай по плажа 2-3 кръгчета - нищо, стабилно се държи, не се бори и затъва... викам си - дай към водата. Стигаме и до там без проблеми, паркирам почти до сами водата... Ех, ма и красота начи! По едно време, девойката вика давай да си ходим, че пак стана 3 часа посреднощите... Пала колата, задна и само видях как изхвърли 10 кила пясък напред, и се закопахме... ма и късмет начи. Без много да се чудя, спирам и хуквам да диря по околните строежи дъски да подложа под гумите, натъпках камъни, не давам поводи за паника, викам ей са си тръгваме. Опитът определено щеше да имаше голям успех, стига да бях подложил повечко камъни за дренажче май, за да не може гумата да изхвърли тези и да стигне до мокрия пясък и... това беше края, няма сцепление вече ни с дъска, ни с камък, просто се доокопа, легна на пясъка и край! Ами сега? Поглеждам я, казвам дотук беше, а тя, вместо да почне да се нерви и кара, както очаквах, почна да се хили и разправя колко и била забавна ситуяцията и кога пак щяло да и се случи това Целува ме и вика дай да звъниме на пътна помощ да ни вадят и да се прибираме вече И се почна втора серия - намери кои да те откопае! След доста борба и чакане най-накрая се обажда оператор от 146, аз му обяснявам какво е станало, какво съм се борил и пробвал да се изкарам, и ! Казва ми, то хубу ще дойде кола, ма нали и тя ще се окопае там! По-добре се обади на КАТ и да съдействат за нещо за "Гражданска защита"! Звънкам на 166, обяснявам и на тях какво става и кой ме е насочил натам... изчаквам на телефона, обажда се трети човек, почвам и на него да обяснявам и накрая се разбира: Вие са говорите с пожарната в Балчик, идваме след малко да си ви приберем!!! УРА!!! През цялото време девойката само седи до мен, слуша ме какво говора, ма нишо не вдява. Когато се разбрахме с дежурните, затворих, въздъхнах и и казах как седят нещата и прихнахме да се смеем истерично, как може да се наврем в такава абсурдна ситуация и толко инстанции да дигнем на крак... зачакахме... След около 15-20 минути доиде една НИВА, последва малко борба, издърпа ни, записаха ми имената и номера на колата и изчезнаха по същия начин, пожелавайки приятна вечер, което ни докара още едно смущение... Последва пътят към Балчик, кратък разбор на случката, удивлението колко пясък сме откраднали от плажа и се прибрахме Тука му е мястото да попитам, някой знае ли как се действа в такава ситуация, какво може подръчно да се ползва, това дето съм пробал достатъчно ли е било или може още цаки да се изнамерат?Специални огромни благодарности на тези, които са били на нощна сяма онази нощ ( 07-08.03) за оказаното скоростно съдействиеP.S.: Единственото което знам сега е, освен "НИКОГА ВЕЧЕ НА ПЯСЪК!!!" и границите на Tipo Trophy, е че и имам наи невероятното момиче, което беше с мен през цялото време, а сега би се радвала и на някой друг екшън да си спретнем, стига да не е студено само, че поне да може да нощуваме без да се вкоченим edit: Ма колко грешки при писането си намериииих! Мани-мани... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде и аз си имам вече в актива авто-простотия...
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Ами сам не знам дали може да направиш повече от това. И на мен са се случвали доста такива неща (винаги съм бил пасажер обаче)но за щастие винаги сме били повече коли или в града (и там стават такива "произшествия")По-важното май е, че си намерил готина девойка, не я изпускайEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ей така от недосещане стават и такива бели, но като мине малко време и човек се сеща с насмешка и добро настроение за това.Айде ся да не ви разправям как един път вдигнах цялото трето районно в Пловдив на крак, че ми откраднали колата, а тя 50м. по-нагоре била(бях паркнал до един подлез, а се обърках с друг )Е, после почерпих хората и си стиснахме ръцете...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Re: Айде и аз си имам вече в актива авто-простотия...
bubachko написа:Тука му е мястото да попитам, някой знае ли как се действа в такава ситуация, какво може подръчно да се ползва, това дето съм пробал достатъчно ли е било или може още цаки да се изнамерат?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
При нас плаж няма, но има гора. Става дума за столичния квартал Княжево. След дъждовете миналата година, по подобен начин аз с гаджето решихме да се покатерим на високо, тайно, скрито и красиво място. Тръгнахме и някъде след средата на пътя Типото почна да буксува. Прецених, че няма да успея да са кача и реших да обърна. Задна, пълен десен и когато задните гуми излязоха от пътя, предните влязаха в коловоз и Типото милото, "потъна". Ни напред ни назад. Направихме някой и друг опит с камъни - нищо. Фитипалди от тъмно син беше станал кафяв, ние също. Накрая звъннах на един приятел и след полувин час Е30 му долетя, закачи ме и ме измъкна/той беше стъпил на твърдо все пак/ Той пък после почна да буксува на равното, точно щях да го подпра леко отзад и Бавареца се измъкна сам. Измихме колите до реката и се смяхме много време с това изпълнение.Вече нямам италянска машина
Коментар
-
С риск да ми се нахвърлите ама... Бях сигурен като четох темата, че с девойката сте отскоро и като ти препрочетох поста видях че ти сам го споменаваш След едно-две годишна връзка, да не говорим след брак да видиш как ще ти се зарадва.... ?!? Има да съжаляваш... С тигана по главата вкъщи Да пием за жените изключение от горните няколко реда! Пожелавам ти да си попаднал на такава
Коментар
-
Sashe написа:С риск да ми се нахвърлите ама... Бях сигурен като четох темата, че с девойката сте отскоро и като ти препрочетох поста видях че ти сам го споменаваш След едно-две годишна връзка, да не говорим след брак да видиш как ще ти се зарадва.... ?!? Има да съжаляваш... С тигана по главата вкъщи Да пием за жените изключение от горните няколко реда! Пожелавам ти да си попаднал на такаваA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
bubachko
doofiat написа:BEX---GT---TDi написа:супер яка случка - Поздравления
Коментар
-
georgid написа:Sashe написа:С риск да ми се нахвърлите ама... Бях сигурен като четох темата, че с девойката сте отскоро и като ти препрочетох поста видях че ти сам го споменаваш След едно-две годишна връзка, да не говорим след брак да видиш как ще ти се зарадва.... ?!? Има да съжаляваш... С тигана по главата вкъщи Да пием за жените изключение от горните няколко реда! Пожелавам ти да си попаднал на такава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар