Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво-Колко е струвало ново преди години

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво-Колко е струвало ново преди години

Здравейте на всички... Много ми е интересно каква е била цената на Фиат Браво ..преди 8-9-10 години..според зависимост от двигател и тн. Поздрави

Brava знам, че е била около 27 000 лв.

Коментар

Имам спомени, че около 97-ма, бях студент, коментирахме с колегите, че най-изгодната оферта за нова кола е на фиат. Имаше реклами по вестниците и цените тръгваха от около 15000 за браво, може да е било промоция. Бравата беше малко по-скъпа, а за мареа май нещо около 20, ама не съм сигурен. Но още тогава ни правеше впечатление как за тая цена фиата има екстри, за които при другите марки се плаща допълнително.
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

1.6 ELX в Италия около 26 - 27 000 лева
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Благодаря на отговорилите но все пак тези цени който казахте, за онова време са били малко повечко от сегашните пари :D

Коментар

coolboby написа:
            Благодаря на отговорилите но все пак тези цени който казахте, за онова време са били малко повечко от сегашните пари :D
            Като МАСА на парите много повече от сегашните!!! Тогава бяха милиони.После стана деноминацията 1999гг, затова е добре да се мине през курса на марката или долара по онова време.Та кажете колко милиона лева са стрували тогава, аз курсовете ги имам от 92 г.насам!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
              coolboby написа:
              Като МАСА на парите много повече от сегашните!!! Тогава бяха милиони.После стана деноминацията 1999гг, затова е добре да се мине през курса на марката или долара по онова време.Та кажете колко милиона лева са стрували тогава, аз курсовете ги имам от 92 г.насам!
              Така де, верно. Имах предвид цена от 15 000 марки, по онова време направо в марки си ги обявяваха цените. Пък и от 1 юли 1997г. все е марка-левче...
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Първата Брава в Пловдив 1.6 16В 1998 от представител на Фиат БГ - 22000лв
                Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
                Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

Благодаря и на теб tehnoart

Коментар

Working...
                  X