Имам спомени, че около 97-ма, бях студент, коментирахме с колегите, че най-изгодната оферта за нова кола е на фиат. Имаше реклами по вестниците и цените тръгваха от около 15000 за браво, може да е било промоция. Бравата беше малко по-скъпа, а за мареа май нещо около 20, ама не съм сигурен. Но още тогава ни правеше впечатление как за тая цена фиата има екстри, за които при другите марки се плаща допълнително.
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Благодаря на отговорилите но все пак тези цени който казахте, за онова време са били малко повечко от сегашните пари :D
Като МАСА на парите много повече от сегашните!!! Тогава бяха милиони.После стана деноминацията 1999гг, затова е добре да се мине през курса на марката или долара по онова време.Та кажете колко милиона лева са стрували тогава, аз курсовете ги имам от 92 г.насам!
Благодаря на отговорилите но все пак тези цени който казахте, за онова време са били малко повечко от сегашните пари :D
Като МАСА на парите много повече от сегашните!!! Тогава бяха милиони.После стана деноминацията 1999гг, затова е добре да се мине през курса на марката или долара по онова време.Та кажете колко милиона лева са стрували тогава, аз курсовете ги имам от 92 г.насам!
Така де, верно. Имах предвид цена от 15 000 марки, по онова време направо в марки си ги обявяваха цените. Пък и от 1 юли 1997г. все е марка-левче...
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар