Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Колегите От Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До Колегите От Пловдив

Та утре ще се разходя до Пловдив малко по работа и после мислим да го поразгледаме този град за последо отдавна бях там та да препоръчате кафе и някое добро местенце за разходка ? или др предложения без мача на цска
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Разходи се в стария град ако е хубаво времето.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Според мен не си уцелил подходящ ден за разходка. Като се има предвид колко се обичат дата отбора които играят утрев Пловдив ще има предпоставки за разваляне на настроението като и много полиция в града. Ако можеш някъде по далечко от стадиона ще е най-добре.
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

е май ще е стария град значи отдавна не се инересувам от бг футбол макар че се водя от цска...ама как съм със синьо автомобилче да не страдам :D

Коментар

Стария град е добър избор, има кво да се гледа особено ако харесваш такъв стил архитектура. Като направиш и един "алай" на главната и няма вече кво да видиш в тоя град На гребната база е готино ама да е хубаво времето. За кафенце в стария град има много уютни и спокоини кафенца. Имаше едно още в началото ама как се казваше!? маи Арена над античния театър то е с панорамен изглед на ЮГ имаше още едно което пък гледаше на север ама незнам ква му е съдбата вече Аиде приятна разходка пиши къде си бил после
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

А така Славчо само Стария град и главната ли бе бате - то и други местенца има за посещение. Според мен един град наи-добре се разглежда без упътване. Хващаш една посока и разглеждаш, за кафета има доста прилични.
            Fiat Palio 1,2

Коментар

Та да кажа ко стана..като тръгнахме към 12 и 30 от сф-то та 2 и 10 бяхме при пловдив а пъррвопричината беше 1 поделение да видим къде е че 1 приятел влиза в казармата на 27-ми.И му казали поделението е в с.Труд намерихме го ама поделение няма...и до граф игнатиево ходихме не.... накрая хапнахме и добре че на 1 др поделение този дето беше на КПП-то е служил в онова поделение парашутното се води по номер го забравих..Влезнахме в пловдив с единствения ориентир че поделението е с/ъ филипс та питахме 1 патрулка тя ни обясни до била-та как да стигнем и от там да питаме там се залутахме в друга посока та при 1 пожарникари питахме и ни обясниха та го намерихме най-накрая туй поделение разгледахме разпитахме и хайда да разглеждаме пловдив ама то тъкмо мача май почваше към 5 беше та доста полиция и коли и видяхме Ескалибур та покарахме малко карт като цяло доста добра пистичка после до вътре ама сичко пълно и детски РД та пак се повозихме и хайде към София-та като цяло малеееее при вас е 1во чисто ! тва във софия такава чистота в центъра и в кварталите няма,2ро нямате дупки толкоз смело в чужд град не съм карал честно и движението е малко рай за шофиора та др път като ходим за клетва свиждане вече ще поразгледаме по обстойно градчето

Коментар

Препоръчвам ти да посетиш "Булгари" , ако оставаш за вечерта в Пловдив де. Обожавам това заведение. Няма да съжаляваш.
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Абе ти що не каза че търсиш поделение ами се луташ из околностите
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                    Абе ти що не каза че търсиш поделение ами се луташ из околностите
                    И аз така мисля. Доста народ сме били по казармите така че се някой може да знае нещо. Аз в Пловдив съм решил да ходя скоро на разходка, а за и село Труд съм намерил ей таз работа http://mehanadiana.selotrud.com/za_nas/za_nas.html ама се не ми остава време да я посетя. Много готино ми изглежда
                    Совалката средно на LPG

Коментар

емм те си ни казаха село Труд е поделението ко да му търся си викам или в началото или в края :D то в края имаше де ама не това което ни трябва тоя от военния отдел гавра си направи на 27 като го изпращаме може да поостанеме повече знам ли как се случат нещата.Мерси все пак че се отзовахте

Коментар

Как да се случват нещата. Отива там в колкото му пише в повиквателната. Влиза вътре намира къде ще бъде спалното, дават му дрехи, кубинки /да си избере подходящ номер щото може да има сериозни проблеми ако са му малки/ Аз бях носил преди това и нямах проблеми..... Ще мине да се покаже, евентуално да си остави цивилните дрехи, да поговорите и ще го приберът по някое време като се съберът повече новобранци да ги инструктират кой какво защо.
                        Совалката средно на LPG

Коментар

Е за тия неща и аз му ги казах бил съм казарма във разград учебен център то май имахме такава тема кой къде е служил просто леко ни поизлъгаха със това къде е поделението та 50-тина километра си обикаляхме напразно

Коментар

Бах ти и каръка тоз твой приятел - да го вземат с последния набор наборни войници...

Коментар

nasty написа:
                              Та да кажа ко стана..като тръгнахме към 12 и 30 от сф-то та 2 и 10 бяхме при пловдив а пъррвопричината беше 1 поделение да видим къде е че 1 приятел влиза в казармата на 27-ми.И му казали поделението е в с.Труд намерихме го ама поделение няма...и до граф игнатиево ходихме не.... накрая хапнахме и добре че на 1 др поделение този дето беше на КПП-то е служил в онова поделение парашутното се води по номер го забравих..Влезнахме в пловдив с единствения ориентир че поделението е с/ъ филипс та питахме 1 патрулка тя ни обясни до била-та как да стигнем и от там да питаме там се залутахме в друга посока та при 1 пожарникари питахме и ни обясниха та го намерихме най-накрая туй поделение разгледахме разпитахме и хайда да разглеждаме пловдив ама то тъкмо мача май почваше към 5 беше та доста полиция и коли и видяхме Ескалибур та покарахме малко карт като цяло доста добра пистичка после до вътре ама сичко пълно и детски РД та пак се повозихме и хайде към София-та като цяло малеееее при вас е 1во чисто ! тва във софия такава чистота в центъра и в кварталите няма,2ро нямате дупки толкоз смело в чужд град не съм карал честно и движението е малко рай за шофиора та др път като ходим за клетва свиждане вече ще поразгледаме по обстойно градчето
                              Еми то доколкото чета е поделението до нас! Както казаха колегите, ако беше казал за какво тръгваш, да бяхме ти казали къде са поделенията. Другия път ще знаеш
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                              X