Интересува ме .. възможно ли е на такова чудо 2001-ва 1.9жтд да му има нещо при цена 6000 лв .. на ~80-85,000 км-а Нов съм във Форума ви и ме интересува просто по-компетентен човек да ми го обясни на кратко .. и долу-горе каква е тази кола като цяло защото съм се ориентирал към нещо такова Много благодаря на всички отзовали се И ако има вече такава тема.. моля да бъда извинен :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Fiat Bravo
Collapse
X
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...ight=jtdИма и други. Няма да съжаляваш. Това е най-добрия Фиат двигател за мен.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Blue написа:Вижте в раздел "Дизели" темата "На какво да обърнем внимание при покупка на дизелова кола". Ако моторът е запазен, колата е чудовище! :D
Коментар
-
snooperchi написа:Blue написа:Вижте в раздел "Дизели" темата "На какво да обърнем внимание при покупка на дизелова кола". Ако моторът е запазен, колата е чудовище! :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:snooperchi написа:Blue написа:Вижте в раздел "Дизели" темата "На какво да обърнем внимание при покупка на дизелова кола". Ако моторът е запазен, колата е чудовище! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар