Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Fiat Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно Fiat Bravo

Интересува ме .. възможно ли е на такова чудо 2001-ва 1.9жтд да му има нещо при цена 6000 лв .. на ~80-85,000 км-а Нов съм във Форума ви и ме интересува просто по-компетентен човек да ми го обясни на кратко .. и долу-горе каква е тази кола като цяло защото съм се ориентирал към нещо такова Много благодаря на всички отзовали се И ако има вече такава тема.. моля да бъда извинен :D

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...ight=jtdИма и други. Няма да съжаляваш. Това е най-добрия Фиат двигател за мен.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

А бе да ти кажа чесно и аз така мисля сега като гледам клипове разни ... бая бяга такава машинка хех би било много добра покупка според мен но още го оглеждаме .. да видим :D благодаря за инфото

Коментар

Вижте в раздел "Дизели" темата "На какво да обърнем внимание при покупка на дизелова кола". Ако моторът е запазен, колата е чудовище! :D
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
          Вижте в раздел "Дизели" темата "На какво да обърнем внимание при покупка на дизелова кола". Ако моторът е запазен, колата е чудовище! :D
          И аз.. така мисля но човека с който ходих " маистор уш.. " до този момент за такъв го имах.. без да види двигателя на въпросното браво казва " боклук е бе..не ти тря " ... напрао умрях...

Коментар

snooperchi написа:
            Blue написа:
            И аз.. така мисля но човека с който ходих " маистор уш.. " до този момент за такъв го имах.. без да види двигателя на въпросното браво казва " боклук е бе..не ти тря " ... напрао умрях...
            А този " маистор уш.. " какво кара - гоуфф 2 или астра-бегачка!?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              snooperchi написа:
              Blue написа:
              А този " маистор уш.. " какво кара - гоуфф 2 или астра-бегачка!?
              Рено еспейс ... около 96-7-а.... доре че не е вектра бегачка ... че тогава щях да му повярвам ,че е " боклук " ... на основание кво.. ? никво даже двигателя не погледна...

Коментар

re

Бегай далече от такива майстори
                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Сигурно го е мислил за бензинка, на която и тракат биелни лагери

Коментар

Ако искаш мощна кола не си зимай тоя дизел... не ги слушай тия дето ти казват, че тая кола върви. Карал съм и хгт и тва и дизела е зле. пп: Само да спомена, че имам предвид разликата в конете, но все пак в мощността разликата е огромна.. по добре ГТ

Коментар

Working...
                    X