Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава или Фиат Мареа??????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Брава или Фиат Мареа??????

Здравейте фиат-фенове! Ще си зимам Фиат и доскоро гледах само Бравата , ама сега и мареата (седан ) взе да ми хваща окото. знам че си е въпрос на вкус ама искам да чуя и вашето мнение , за да разбера достойнствтаа и недостатъците на двете коли сравнени помежду им! Благодаря на всички , който дадат смислено мнение! Поздрави!

аре някой да даде мнение по наболелия ми въпрос

Коментар

nick_jbl написа:
      аре някой да даде мнение по наболелия ми въпрос
      Пич тая тема не е за продава!!!! Местя я в Общи
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Мине не мине и някой се изтресе тук с дилема, като твоята! Не мога да разбера, както толкова се чудиш!? Ако искаш малко по-голяма кола-взимаш Марея, ако ли не, Брава-та, която според мен също е чудесна откъм пространство с купето и багажник! Марея е малко по-тежка, но пък за сметка на това една идея по-комфортна, като возене. Еми... това е в общи линии. Останалото са детайли.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Пич, пусни една търсачка в раздел FIAT. Имаше много такива теми там.

Коментар

Вземи си Marea-та, ако е седан разбира се ... само да не се излъжеш да вземеш комби!!! Аз като купувах кола, точно преди да взема мойта си хaресах и една Marea сребриста, ама убиец направо и още ме е яд, че не я взех. Просто си бях навил преди това колата да е Brava и това беше единствената причина да се откажа от Marea. Не че Brava e лош избор, напротив, много съм доволен от мойта, но сега като се замисля определено Marea е по-добрият вариант, ама не комби ...Ти ще си усетиш коя кола е за тебе като ти падне пред очите ... аз се влюбих в мойта от 150 метра. Просто беше тя

Коментар

виж тука какво се продава http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14487
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Гледах я и тая. Ама няма климатик и АБС пак и май ще гледам за дизел. искам да попитам дали дизел 1.9тд 100 коня с цена до 5500 съмнително евтина ли е или мога да си намеря такава , която да не е прегравяна, амортизирана и т.н....?

Коментар

Колега wwweb, не знам защо мислиш, че ако вземе комби, ще се излъже. Като си търсих кола, и аз бях твърдо против комбитата, но само като я видях наживо, веднага ми грабна окото - това е може би най-красивото комби. Колата е голяма и комфортна, изобщо няма да се излъже човекът, ако си вземе, не знам откъде ти хрумна това?! Няма такова нещо, че понеже е голяма, значи е тромава въпреки "само" 103-те си конски сили, а и не вярвам той да я взема за състезания, де... То всеки си харесва своето де, но поне в това съм сигурен, че няма да се "излъже", ако я вземе. Успех!
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Знаех си, че някой ще се обиди като се изкажа против комбитата, но това си е лично мое мнение Просто не харесвам автомобили комби ... това е. Не съм искал да засегна някой! Всеки има право на избор. Все пак е нормално да предлагам на човека това, което харесвам, а не обратното Поздрави!

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
                        А според мен пък, комбитита са много хубави, докато седана Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 е някво грозно недоразумение.
                        Подкрепям твоята теза. Харесвам Мареа, но само ако е комби. Другата нещо са и объркали докато са констриурали задницата.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

ЕЕ ще ме накараш да пусна снимки сега да те опровергая. Задницата е нещото, което най-много ми харесва в тази кола.Просто е различна и и придава много елегантен вид.Да не говорим, че тези коли не се срещат под път и над път и тове е допълнителен + за мен Лично мнение.Всеки си има вкус
                          Прикачени файлове
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                            ЕЕ ще ме накараш да пусна снимки сега да те опровергая. Задницата е нещото, което най-много ми харесва в тази кола.Просто е различна и и придава много елегантен вид.Да не говорим, че тези коли не се срещат под път и над път и тове е допълнителен + за мен Лично мнение.Всеки си има вкус
                            Само като чета подписа ти и се плаша от такова огромно "домочадие" дето си насъбрал. Я кажи тогава за возията на Брава и Мареа Поне ще имаш наблюдения.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз също искам да чуя за нещо за разликата във возията между Бравата и Мареата. Колко е разликата във вървенето на тези два модела за двигател до 105 коня ,конкретно за 1.6 бензин и 1.9 тд100?? Голям ли е разхода на Мареята за бензиновия двигател?(по-скоро колко по-голям е разхода на мареата, щото все пак колата е по-голяма и тежка). Да пишат хора с конкретни наблюдение. Поздрави на всички!!!

Коментар

Working...
                              X