От луната ще позная, че това е СДЕЛАНО! Груби линии, грозен и груб интериор и так дале... Абе "сделано" си е точно на място. Това е едно деяние приключило в стадия на опита...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Да се научат първо да правят автомобили, че тогава да мислят концептуални, така мисля аз. Щото досега не съм видял чисто руски автомобил, дето да става за нещо.
Май не само ти и аз мислиме така... :D Прочетете това: http://automediapro.com/index.php?op...=1510&Itemid=1Най ме кафи послеписа на статията: "P.S.Редакцията на Auto.Lenta.Ru не знае колко фолксвагени и ауди са пострадали при създаването на Lada C".
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Предпочитам 10 годишна кола пред руският боклук.Апък ако се нареди до гранде пунтото няма да е кой знае какво А колко дефекта ще има тая лада блядовете без фабричен дефект просто не магу блиад
A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
На мен колата много ми харесва , мисля че сте предубедени ,не казвам че като изпълнение на двигателя ще са го направили качествено, но поне на външен вид ме кефи .Като погледна половината европейски коли си приличат и това кой от кого е крал дизайна никой не го казва за другите марки.Разбира се изключвам наще любими италианки които не подражават на никой и никой не може да им подражава
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
не казвам че като изпълнение на двигателя ще са го направили качествено
Точно за двигателя можеш да си сигурен, че са го направили качествено!Особено ВАЗ са автомобилите с най-здрави двигатели и между другото са по лиценз на Фиат
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар