Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще караме пак ЛАДА и ще се хвалим май!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще караме пак ЛАДА и ще се хвалим май!?

http://automediapro.com/index.php?op...=1Пичове с тая кола ще се хваля че карам ЛАДА!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Тази Лада направо ме разби. Веднага сменям Фиата за нея :D

Коментар

Май и аз минавам на Лада
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Като ги знам блядовете колко време минава от концептуалния им автомобил до серийно производство, докато излезе ще е морално остаряла тази Лада Иначе хваща окото, ама поради горните съображения няма да карам такава.Последната Лада Калина беше концептуален автомобил още през 90-те... Е, сега не е нищо по-различно от един Форд Фиеста например, произодство 1990 г.Не им вярвам аз на новите руснаци. Едно време Жигулките бяха друга работа, ама то в тях почти нищо руско нямаше. Пък и пак си бяха морално остарели (все пак са модел 1961 г.)... но други коли (почти) нямаше и им се радвахме...Да се научат първо да правят автомобили, че тогава да мислят концептуални, така мисля аз. Щото досега не съм видял чисто руски автомобил, дето да става за нещо.

Коментар

Много ми е интересно ако човек си вземе такава Лада и след 2-3 месеца нещо там и се развали и отиваш в сервиза на Лада България да ти я праят от гаранцията и онези "майстори" там искам да им видя очичките...който е влизал в сервиза им знае за какво говоря.Иначе съм виждал преди време една подобно направена Волга
          N.Y. State of Mind

Коментар

Да Ви кажа честно нещо не ми харесва тая кола. Някак си елементите й се карат един с друг. Някакво такова чувство имам като я гледам!

Коментар

Между другото, дали прочетохте на същия сайт новината долу вдясно: ...Сред промените в закона е и решението максималната скорост в населените места да се намали от 60 на 50 км/час. За сметка на това се повишава минималната скорост на движение по магистралите от сегашните 50 на 70 км/час. ...Пак някой неграмотен журналист се е проявил

Коментар

Immortal написа:
                Между другото, дали прочетохте на същия сайт новината долу вдясно: ...Сред промените в закона е и решението максималната скорост в населените места да се намали от 60 на 50 км/час. За сметка на това се повишава минималната скорост на движение по магистралите от сегашните 50 на 70 км/час. ...Пак някой неграмотен журналист се е проявил
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Immortal написа:
                  За сметка на това се повишава минималната скорост на движение по магистралите от сегашните 50 на 70 км/час.
                  Не виждам нищо нередно!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...08колеги вече има такава тема в новини от преди седмица близо
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

еее, извинявам се на журналистите, аз не съм догледал...

Коментар

Прилича на SIEMENS M65

Коментар

maiden написа:
                          Прилича на SIEMENS M65
                          Таблото не ме кефи нещо, по-зле е от Жигулско.. :DИначе има внушителен външен вид, дано и под капака се крие нещо здраво...
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Brava-та повече ме радва дори модела да е по-стар

Коментар

уууаааалллл
                              Mercedes E200 coupe

Коментар

Working...
                              X