Форд ескорт 1.4(газ-бензин)..Голяма таратайка беше.Баир с наклон около 40-45 градуса трябаше на 1-ва да се изкачва...Абе общо-взето форд под 2000 година не си заслужава
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Ами аз на Москвич 12-на баща ми,после си купих едно поло 83 г.,голяма ръчкане падна на това поло,ама беше куче! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А иначе първото МПС на което се качих да кормувам беше Трактор Т-80 Булгар ако не се лъжа,беше много отдавна и след това на ГАЗ 53
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
аз карах курсове на VW Passat 5 2.0 TDI. месец след като взех книжка купихме Мареата 1.6 бензин. отначало - абе неще нещо да върви тая кола, все тресе, не набира ... а то просто трябвало да се дава газ
Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96 Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Първата кола, която карах беше Москвич 8.После баща ми ме учеше на едно Сеатче Ибиза.Учебната беше Лада 2105.След като взех книжка Алафа 155,Ланчия Дедра и сега на Мареата.
Аз пъвро карах семейната астра ф, учебната ми беше култовата лада на бензин/механотехникума бургас/, а сега си имам типо 1.4 с хидравлика и абс Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Книжка взех на Зил 130 - 550 (май толкова беше означението за самосвал), а първата семейна кола през 1991 г.- Субару 1800 4WD модел 1981г. Субаруто беше много яко - още съм влюбен в марката
FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Курсовете на лада 2103 към СБА-бургас, а първата ми кола - шкода 105Л `85 год-японка. Тези шкоди возят очудващо меко и са тихи, обаче двигателите им са много слабички. След това имах форман - там ситуацията беше обратна - двигателя биваше, обаче возия и интериор = голф 2
първата опел кадет комби 1.2 нищо особено но за бизнеса вършеше работа.след това мицубиши галант 1,6 комби голям кораб още в движение.естествено минах и през голф3 1,4 66кс.най куция кон който съм имал.настоящата браво1,6 16кл. 103кс.най доброто досега ПОПАДАЛО В РЪЦЕТЕ МИ.търся същото да си взема :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
На камион Газ-53.И ще ви скъсам с него.Учил съм се да карам с гадна кабина в ремаркето, което ще рече само на странични огледала, никакво обръщане на главата.И сега карам така и вбесявам баща ми.Постоянно се обръща назад с викове: "Стига с тия камионджийски чалъми".
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Коментар