Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На каква кола станахте шофьори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карах курсовете на Audi 80/B4 и на вуйчо вентото по същото време, после взех семейната Лада 21013 и и направих 20 хил. км преди да взема Бравото, но все още не мога да кажа, че съм шофьор
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Карах курс-а на GOLF цвайка естествено, класика в жанра, ама тогава си бешее....после стажа ми започна на...хъмм... Рено Клио- червено после минах на Рено Клио- сиво, после за кратко Рено Рапид- най- голмият ужас в автомобилостроенето, след това Рено Лагуна- обърнах се с нея за съжаление, след нея ФИАТ Мареа (голяма любов бяхме), после ФИАТ Албеа, но за кратко, след това Субару Аутбек 2500 и сега си седнах на Мицубиши Галант, да видим до кога.

Коментар

Опел вектра 1.6 на газ

Коментар

на ГАЗ 53
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

На Лада 5-ца и ЗИЛ
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Научиха ме да шофирам на Wartburg 312 Limousine - 1000 cm3, 45 hp @ 4200 об/мин, макс. скорост 130 km/h, като бях 7-8 годишен по поляните и черните пътища. Още си спомням как беряхме липов цвят и какво ли още не, за да спечелим левчета за бензин и после с откраднатите конуси от "Пътно управление" се учехме аз и моите братовчеди. На 13-14 години се качих на ГАЗ 66 - т.н. "Виетнамка" у нас.После карах курсовете на Форд Ескорт, ама се счупи и трябваше да се използва резервния автомобил - ВАЗ2101 (добре, че часовете бяха малко на лек автомобил) и Газ 53А.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Първо на ТРАБАНТ 601 С делукс комби !гореше 3.5-4/100 а дълго ! резервоара е од предния капак и побира 20 литра !слагаше се и масло в бензина ! скоростите беха на таблото, имаше километраж и разходомер(подобен на тоиз на БМВтата) вдигаше 110км/ч !като цяло не е кола !като взех книжка карах вече новата ни кола лада 2104 1.3 60коня ! нямаше серво , завиваше трудно !
                Bravo GT 1.8

Коментар

Курсовете карах на Nissn Cherry 1.0л с газ, а после верния ВАЗ 2101 пак с газ на бащата заменен с Пунто 2 та сега на Витара... и толкоз от 2004г до сега.
                  Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                  Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                  Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                  ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Първоначално взех книжка на трактор Беларус още на 16 год.Ц категория на Газка.Д категория на Мерцедес 0303Ц+Е,Д+Е на Шкода европа с ремарке 17 метрова композицияА категория на МЗ ЕТЗ 151В казармата съм карал малко МТЛБ,молотовки и основно зиловеАбе май смело мога да твърдя че съм карал всичко що не се движи по релси
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

Вартбург 353 Турист, т.е. комби.После МТЛБ.Книжка взех с Опел Кадет.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Лада седмица....
                        Fiat Marea weekend

Коментар

Жигулката на баща ми от 1971 Книжка взех на модерен автомобил - Лада 1500 Ама доста по-трудно се караха тези соцвозила от сегашните коли Твърди педали, тежки волани, скоростите кът, колата пъргава като дрогирана котка Почти като Голф 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

"В" категория взех на Лада 2105, а "С" на военен ЗИЛ 131
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

курса го карах на Citroen Xantia дизелак.. след като взех книжката известно време карах на вуйчоми пунтарата mk1 и от година съм собственик на браво
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

курсовете на Вектра дизел , форд ескорд 1600 дизел , ся Стило ))

Коментар

Working...
                                X