Карах курсовете на Audi 80/B4 и на вуйчо вентото по същото време, после взех семейната Лада 21013 и и направих 20 хил. км преди да взема Бравото, но все още не мога да кажа, че съм шофьор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На каква кола станахте шофьори?
Collapse
X
-
Карах курс-а на GOLF цвайка естествено, класика в жанра, ама тогава си бешее....после стажа ми започна на...хъмм... Рено Клио- червено после минах на Рено Клио- сиво, после за кратко Рено Рапид- най- голмият ужас в автомобилостроенето, след това Рено Лагуна- обърнах се с нея за съжаление, след нея ФИАТ Мареа (голяма любов бяхме), после ФИАТ Албеа, но за кратко, след това Субару Аутбек 2500 и сега си седнах на Мицубиши Галант, да видим до кога.
Коментар
-
Научиха ме да шофирам на Wartburg 312 Limousine - 1000 cm3, 45 hp @ 4200 об/мин, макс. скорост 130 km/h, като бях 7-8 годишен по поляните и черните пътища. Още си спомням как беряхме липов цвят и какво ли още не, за да спечелим левчета за бензин и после с откраднатите конуси от "Пътно управление" се учехме аз и моите братовчеди. На 13-14 години се качих на ГАЗ 66 - т.н. "Виетнамка" у нас.После карах курсовете на Форд Ескорт, ама се счупи и трябваше да се използва резервния автомобил - ВАЗ2101 (добре, че часовете бяха малко на лек автомобил) и Газ 53А.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Първо на ТРАБАНТ 601 С делукс комби !гореше 3.5-4/100 а дълго ! резервоара е од предния капак и побира 20 литра !слагаше се и масло в бензина ! скоростите беха на таблото, имаше километраж и разходомер(подобен на тоиз на БМВтата) вдигаше 110км/ч !като цяло не е кола !като взех книжка карах вече новата ни кола лада 2104 1.3 60коня ! нямаше серво , завиваше трудно !Bravo GT 1.8
Коментар
-
Първоначално взех книжка на трактор Беларус още на 16 год.Ц категория на Газка.Д категория на Мерцедес 0303Ц+Е,Д+Е на Шкода европа с ремарке 17 метрова композицияА категория на МЗ ЕТЗ 151В казармата съм карал малко МТЛБ,молотовки и основно зиловеАбе май смело мога да твърдя че съм карал всичко що не се движи по релсиBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Жигулката на баща ми от 1971 Книжка взех на модерен автомобил - Лада 1500 Ама доста по-трудно се караха тези соцвозила от сегашните коли Твърди педали, тежки волани, скоростите кът, колата пъргава като дрогирана котка Почти като Голф 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар