Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На каква кола станахте шофьори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Учебната ми беше Опел Астра. След това съм си карала само Бравата - вече 3 години. От време на време баща ми като се напие или като трябва да му я нося на сервиз карам Голфа му, но не ми харесва. Няма хидравлика и спирачките са гадни, и задна не мога да вкарам. Веднъж се наложи да карам един Нисан Примера и едно Берлинго служебни но не стават. С една дума мойта колица си е най - хубава. Може би защото съм си и свикнала!!! Абе обичам си колата.

Коментар

Аз се научих да карам по неволя на автомивката на всякакви коли ( от Lada Niva до Audi S8 ) , а после карах 2 учебни - Ford Fiesta 1.2 и Daewoo Nubira 1.6 . Сега си карам Типо-то като първа кола . :D
      Fiat Tipo 2.0 GranTurismo

Коментар

жигула
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

Официално на Рено 19-ка. Иначе първата кола, която карах, беше на баща ми огнено червения осмак. Бях много горд, че сядам зад волана. Бях към 6 годишен. (Разбира се без педали) :D
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

На ГАЗ 53 :D

Коментар

Курса го изкарах на Брава 1.6 16В. После карах семейното Типо, а сега си имам Брава. Отделно мисля да я сменям за Купе или Браво ХГТ.
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Още не е произведена колата на която ще мога да карам

Коментар

аз се наичих на ЗИЛ (камион) после на Ифа после на Шкода Европа (камион) Един трактор :D наи накрая на дедата на ладата 1500S леле как вървеше мислех си че е детска играчка спрямо камионите Учебната беше ФВ Поло на 250км. 1.9 тди въвеше а сега гордо Пунто МК2 Ц категория се още нямам ама тва не ми пречи да си карам и камиони и рамаркета (упс ама аз и Е няма :D )
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

карах курсовете на нисан съни 2.0 4 по 4 след това карах 1 година на татко ладата 5-чка и след тва взех марийка

Коментар

На FORD KA :D - Philip
                      Прикачени файлове
                      Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Аз курса го искарах на Лада 2107 после на Жигулка,сега Пунтото.Имам и кам 3 хилки и тука
                        Прикачени файлове
                        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Аз почнах с москвич 12 , без татко да знае, а карах курсове на лада , официално после на 9 години кадет , а сега съм щастлива собственичка на едно скромно пунто дето за нищо не си го давам :D
                          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Все още не съм карала курсовете (нещо ме е страх),но иначен сам карала опел и голфче Поне се научих да трагвам и да спирам и да натискам газзззззз до колкото мога
                            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

naskobg написа:
                              На ГАЗ 53 :D
                              И аз така като колегата, а преди това се бях качвал само един път на кола и то за 20мин. на полигон. Инструктора ме качи направо на камиона и каза"карай". А откак имам книжка съм карал от коли за 500лв до за 100000лв.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Във военната школа на ИЛИЕНЦИ имахме няколко ладички 5-ци , един 12-так дефорсиран и разбира се ЗИЛ 130

Коментар

Working...
                                X