Карах шофьорските си курсове на една стара Мазда 323. Понеже не се оценявах като добър шофьор след като взех книжка си купих една Лада комби 2104 1988г. за да се понауча. Никога няма да я забравя времето с ладичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На каква кола станахте шофьори?
Collapse
X
-
gdd55
Коментар
-
1-ви път
Курсовете изкарах с Жигулка 1200, голям майтап беше, натискаш до ламарината и повече от 75 не вдигна - на извънградското . На градско ми се е случвало да ми падат болтове в краката Това беше през 1997-ма, след това малко почивка и от 2001-ва Уното не го оставям и то менИстината е някъде там!
Коментар
-
Re: 1-ви път
dimo4ko написа:Курсовете изкарах с Жигулка 1200, голям майтап беше, натискаш до ламарината и повече от 75 не вдигна - на извънградскотоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: 1-ви път
kiro_of_the_day написа:dimo4ko написа:Курсовете изкарах с Жигулка 1200, голям майтап беше, натискаш до ламарината и повече от 75 не вдигна - на извънградскотоИстината е някъде там!
Коментар
-
Курсовете карах на една дизелова ГАЗ-ка в най-големия сняг! Страшна емоция беше, когато се налагаше да завивам по тясна уличка инструктора казваше:- Бавно бавно...и сегаааа въъърти върти върти геврека! Yellow_Flash_Colorz_PDT_03Иначе имах възможността да седна зад волана далеч преди това да е разрешено и се научих първо на семейния Трабант, после семейната Самара която в последствие завзех през 1999 и я карах докато не взех Фиата преди 2 месеца, Самарата беше лесна за подръжка здрава, но с много кофти ламаринаFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Аз на Ауди 80 /Яйце/ 1.8 бензин, моно инжекцион, обаче се караше на газ, а книжката е взех на 01.16.2003 г.
Коментар
-
ГАЗ 53А
В далечната 1977 година. През първата година кормувах с камиона на една изключително стръмна поляна с едно дърво под което спеше инструктора, докато усвоявахме гаражи. След 3 години през 1980 г станах на 18 и ми дадоха книжката за професионален водач. Като правя сметка съм карал с учебния камион повече от 300часа. Как сега успяват да се научат за една седмица - идея си нямам.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Книжка взех от гимназията - нали имаше т.н. "професионално обучение" - та аз бях шофьор кат. C. Кормувахме на "Молотовки" (ГАЗ 51) , имахме и часове по управлениe на леки awtoomobili - значи карaхме Волга ГАЗ 21 (супер кола - с три скорости !).Всичко това ставаше през 1978-1980 година. А и за капак инструктор ми беше жена - другарката Атанасова!::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар