Учебната ми беше Лада 2105,след това родителското тяло спонсорира Лада 1500 неможело да се кача директно на западна кола после Опел Кадет-същия ужас само че Германски,обаче пак не ми беше дошъл акъла и си купих Голф 1.8 16V GTI но вече се излекувах и сега се кефя на моето Браво 1.8 GT,наистина човек като се повози в Италиянска кола не иска и да се сеща че Германците произвиждат автомобили :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На каква кола станахте шофьори?
Collapse
X
-
Карах шофьорските курсовете на Опел Кадет 1.6 D (капка) , като междувременно карах и колата на брат ми Опел Кадет 1.3 S комби (1980 г.) от стария модел, първата кола която карах сам беше Мерцедес 240 D (W123), а после и семейния Фиат Регата 1.9 DS (1986 г.)на който всъщност се научих да карам :D :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Учебните ми коли бяха Форд Мондео комби (много дълга кола за мен - беше ужас) и Пежо 405 (малко по-добре беше). След като взех книжката, карах на тати Пежото 106-чка (таман като за мен беше) и сега моята Опел Корсичка На Ладата (петица) така и не успях да се пробвам - не й се местеше седалката..... Брей, че те не били малко за моя скромен шофьорски стаж от 3 години
Коментар
-
Първо на малогабаритен Трактор домашно производство с двигател от Ниса скоростна кутия заедно с демултипликатора от УАЗ и диференциал от електрокар.За 6 месеца го сглобихме и тръгна.Балканчетата и симсончета ги правеше на криви на старта.После на Москвич 412 с новото купе но с двигател от осмак.След 4 месеца реставрация го карах после 3 години без да ме остави на пътя.След това 4 години на Алеко с двигатела на москвич.Сега вече с Фиата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Първо започнах на жигулката (не е много -ка понеже е комби ) на дядо ми (това беше първата кола, която карам сам) после карах старата ни кола, която сега чака да стане бъги - вартбурджини ди 353WS (Wagon Sport :P ) - на него се научих наистина да карам ... след това карах много коли, най-вече чинкуечентото ... вчера карах едно купе 2.0 16V ... това беше просто върхът...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар