Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На каква кола станахте шофьори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз на москвич 2140Д ама ако знаете колко съм го карал без книжка. Ама келешки му акъл. :D Бях си му сложил касетофон респром и житках из Търново с негои музиката на max. Много ми беше мъчно като го пратих на вторични. Чували сте "пич кара москвич" . . Курсовете ги карах на лада 1600.

Коментар

На Мерцедес 124 3.0 дизел.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Колкото и да не искам да го кажа - Гоуф 3
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Опел Вектра Б, нарочно избрах кола с по-големи габарити.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Курса карах на Москвич 2140Д После Вартбург 353W
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Форд Сиера

Коментар

Аз на Ауди 80
                Mercedes E200 coupe

Коментар

Аз за първи път карах на Лада 1300s с 4 фара, но я имам 5 километра по поляните я не, бях на 7г. След това баща ми почна да ме учи на Сеат Марбела, като фиат панда същото, почна да ми дава от 13г. а на 16 вече му я крадях ама келеша какво да се прави, та на нея се научих.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Голф 1 (с думи - едно) дизел. Тая кола е толкова бавна, че ми остави травма за цял живот После, с на баща ми Уно-то 1.3, направо имах чувството че летя :D
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

мазда 323
                      Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

:D
                        Прикачени файлове
                        Lancia Lybra 2,4JTD '03
                        Фиат Браво 1.9TD75 '97
                        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Аз пък се учих на Ауди 80 1.80 1.8S с газ, много спънато...После 1 година карах изключително запазено кадетче комби 1.3 S, което нито един път никаде не ме е оставяло и в последствие баща ми го кара .. железен автомобил, но си обичам моята красавица италианска - дедра 1.8 i.e и тва си е.. колкото и пари да хвърлям по части за нея, че си е на годинки вече.. : )
                          lancia dedra 1.8 i.e. 1991

Коментар

emzo написа:
                            нарочно избрах кола с по-големи габарити.
                            и аз така . Учих се естествено на Фиат Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 - Marea Weekend HLX 1.8 16V 113 hp само на бензин Доста ме разглези , че после на Пунтото ми беше малко терсене
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Първо здравейте на всички,предполагам не е тук мястото,но не намерих къде да се похваля,че съм най-новия член на форума и собственик(не все още по документи)на фиат,марийка 1,9 тди Ако има някъде тема за презентация на новорегистрираните пишете ми на лично...А сега по темата,учих се на голф4 дизелак,в автошколата на илко цветков,който е от региона на Търново го знае Чувал съм какво ли не за голфаджиите и за голфовете,е за самите коли не е баш така...Не бих отказал да карам голф,но нямам пари да купя подобна машинка,което не значи ,че не съм горд с новата си Мареа,напротив!!!Инъче наистина да карам автомобил се научих на мършата която имам от около година рено19...уви оказа се трошка,но поне на таралясник ми бяха първитекилометри!Сега вече Мареата се надявам да нямам проблемите с които ежедневно се сблъсквах с предната-то и подписа ми затова е под формата на искрена молба към Господ...Та така,здравейте колеги,надявам се дълго време да съм при вас!!!
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Ставах шофьор на Фиат Ритмо 1.7 дизел с 60 удушени магарета .Иначе книжка взех на Голф 2-ка ТД о небеса
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X