Аз на москвич 2140Д ама ако знаете колко съм го карал без книжка. Ама келешки му акъл. :D Бях си му сложил касетофон респром и житках из Търново с негои музиката на max. Много ми беше мъчно като го пратих на вторични. Чували сте "пич кара москвич" . . Курсовете ги карах на лада 1600.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На каква кола станахте шофьори?
Collapse
X
-
Аз за първи път карах на Лада 1300s с 4 фара, но я имам 5 километра по поляните я не, бях на 7г. След това баща ми почна да ме учи на Сеат Марбела, като фиат панда същото, почна да ми дава от 13г. а на 16 вече му я крадях ама келеша какво да се прави, та на нея се научих.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз пък се учих на Ауди 80 1.80 1.8S с газ, много спънато...После 1 година карах изключително запазено кадетче комби 1.3 S, което нито един път никаде не ме е оставяло и в последствие баща ми го кара .. железен автомобил, но си обичам моята красавица италианска - дедра 1.8 i.e и тва си е.. колкото и пари да хвърлям по части за нея, че си е на годинки вече.. : )lancia dedra 1.8 i.e. 1991
Коментар
-
Първо здравейте на всички,предполагам не е тук мястото,но не намерих къде да се похваля,че съм най-новия член на форума и собственик(не все още по документи)на фиат,марийка 1,9 тди Ако има някъде тема за презентация на новорегистрираните пишете ми на лично...А сега по темата,учих се на голф4 дизелак,в автошколата на илко цветков,който е от региона на Търново го знае Чувал съм какво ли не за голфаджиите и за голфовете,е за самите коли не е баш така...Не бих отказал да карам голф,но нямам пари да купя подобна машинка,което не значи ,че не съм горд с новата си Мареа,напротив!!!Инъче наистина да карам автомобил се научих на мършата която имам от около година рено19...уви оказа се трошка,но поне на таралясник ми бяха първитекилометри!Сега вече Мареата се надявам да нямам проблемите с които ежедневно се сблъсквах с предната-то и подписа ми затова е под формата на искрена молба към Господ...Та така,здравейте колеги,надявам се дълго време да съм при вас!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ставах шофьор на Фиат Ритмо 1.7 дизел с 60 удушени магарета .Иначе книжка взех на Голф 2-ка ТД о небесаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар