Аз пък се научих изцяло на един OPEL KADETT 1.6D....и ме научи един фанатик,който непрекъснато викаше:"газ бе момче газ,газ,газ..."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На каква кола станахте шофьори?
Collapse
X
-
Директно на камион с двоен амбреаж - мисля ГАЗ-55 да е бил модела - един червен - цивилно - в частна фирма, а не при военните, понеже тогава все още можеше директно за категория Це накрая на курсовете и с няколко часа и на автомобилче Пежо 205 (4 от 44 ч.) ... ама не помня точно - ако го видя камиона ще кажа дали е бил такъв. А после се упражнявах на Лада 1200 (то си е пак фиат, преди да си купя собствена брадва) и се кара без да натискаш по два пъти съединителя ама чак след като вече ми дадоха 4 категории наведнъж ме пуснаха да си управлявам лесните ме-пе-сета в сравнение с оня таралясник (М В С Ткт). То аз и сега трудно свиквам да се набирам на волан без хидравлика и да напъвам спирачките, след като седна обратно на жигулката от брадвата както съм свикнал на лесното. Курсовете баха месец и половина някъде през лятото на 1999та, а после през зимата се донаучих с шейничката със задно поднасяне.
Коментар
-
Научих се... всъщност правилната дума е - за първи път карах ЗАЗ това да знаеш как се сменят скорости как да тръгваш как да спираш да натискаш газта като луд - това не е умение за мен това са базови умения А се научих на една Жигула 6-ца (с 4 кръгли фара дето са) - инструктора ми запали врата от бой но съм му благодарен - научи ме на базови неща на пътя, тези които или идват с опита или ти ги показва някой
Коментар
-
На Москвич 21412 - голяма кола.Баща ми ме научи да го карам на 14.Цяло лято бръмчах из село с него Учебната ми беше Ксантия.Тогава за първи път почувствах легендарната Ситроенска возия и исках от инструктора да ми я продаде Първата ми лична беше Рено Клио и много си го обичах, пък то беше и с тарикатски номер - 1171, а сега го кара майка ми'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
Първото ми каране Москвич 408 с горни скорости на дядо ми каране без книжка не село и кадето ми дадат!След това преди да изкарам книжка се возех с VW Jetta 1.6 чист дизел 54к.с. пак където ми я дадат по-пусти пътища!Курсовете карах на Mercedes C 220 CDI!След изкарването на книжката веднага пунтото от подписа ми което още си и мое след това бравото а в момента Алфата от подписа ми :DFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
ogi28b написа:Книжката изкарах на лек автомобил ГАЗ 51, и на камион Опел Кадет, тип "капка". Шофьор обаче станах на Ланчия Дедра СВ 1.8Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Научих се да карам на Темпричката на дядо много ми е жалче я продадаха миналата година както и да е.Иначе курсовете изкарах на гоуф II на които за да трагнеш даваш гас може би до около половината от хода на педала му и трагваш с бързо пускане на саединителя иначе ако го пускаш бавно докато стигне най-горе ще е доста отложен стартаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар