8-ми март - Честит празник на всички дами, без които неможем
Послучай утрешният дамски празник, да ви питам колеги какво сте подготвили за нежните си половинки, а и за всички жени покрай вас, дали нещо по-специално или само с цветя ще се отбележите
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Послучай утрешният дамски празник, да ви питам колеги какво сте подготвили за нежните си половинки, а и за всички жени покрай вас, дали нещо по-специално или само с цветя ще се отбележите
Аз вече купих цвете в саксия, че по ми харесва, а и на гаджето също. Мисля довечера да ходим някъде двамата на ресторант /мисля някой индийски или ливански/, че утре съм на работа до късно и няма да мога.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Дам, а баща ми ме помоли да му купя 15 презерватива, които да подари на колежките си в службата, че с цветя много скъпо :D :D :D Дано само да им го подарява запечатани
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Дам, а баща ми ме помоли да му купя 15 презерватива, които да подари на колежките си в службата, че с цветя много скъпо :D :D :D Дано само да им го подарява запечатани
По този повод се сещам за един виц за Иванчо, който цяло лято правил деца .... и на въпроса на учителката как прави деца бе Иванчо? ....ами как -дупчих неразпечатани презервативи с топлийка в аптеката .....
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Честит празник на всички колежки. Желая ви да сте дарени с много любов, да сте безкрайно много харесвани, здрави, щастливи и............. да нямате проблеми с Фиатките.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар