Хм...и аз се замислям, вече е време за едни нови летни гуми.Та харесах си едни регенератки, Малатеста, 42лв. парчето мисля беше, и искам за предни да ги слагам(въпреки, че е забранено, аз не карам с 200, а нови летни 120лв баси...).Шарката на модела е същата като Мишлен Пилот Спорт, за 80-90лв. нови, предни.Какво мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми от тази сурова зима вече съм с летните гуми.
Collapse
X
-
Vladim написа:Аз пък не издържах и си купих новички ляти джанти. Покрай тях и две нови гуми! По принцип всяка пролет менкам гумите към края на април, но тази година все пак нямаше зима!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Комши, качи снимки на новите ляти джанти да ги видя 14" или 15" са?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:blagun написа:Комши, качи снимки на новите ляти джанти да ги видя 14" или 15" са?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Малиии грехота, такива красиви джанти и неси ги взел 15 ки 15ката друго говори, много отваря колата а и производителя споменава и за 15ки тук там . Но както и да е, с здраве да те возят по родните пътища и да събират погледите на голфаджиите Кажи кви пари са?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Малиии грехота, такива красиви джанти и неси ги взел 15 ки 15ката друго говори, много отваря колата а и производителя споменава и за 15ки тук там . Но както и да е, с здраве да те возят по родните пътища и да събират погледите на голфаджиите Кажи кви пари са?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар