Днес вече реших,че вече няма смисъл от зимните ми гуми отпред и си поставих летните.Пък дай Боже може и да разваля времето така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми от тази сурова зима вече съм с летните гуми.
Collapse
X
-
Re: Писна ми от тази сурова зима вече съм с летните гуми.
Tornado написа:Днес вече реших,че вече няма смисъл от зимните ми гуми отпред и си поставих летните.Пък дай Боже може и да разваля времето така.Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Re: Писна ми от тази сурова зима вече съм с летните гуми.
tzetzo_slavista написа:Tornado написа:Днес вече реших,че вече няма смисъл от зимните ми гуми отпред и си поставих летните.Пък дай Боже може и да разваля времето така.
Коментар
-
И аз днес свърших тази работа.Само половин час по-късно за малко да спра в задницата на едно ренде 19 (шаман) на един светофар Гледам колегата в огледалото ей-такъв: С право де. Път - сух, място самолет да кацне а аз за малко да го изненадам изодзадзе.Д...а и тъпите корморанки Сигурно и лист хартия намаше да мине м/у броните ни...Явно някои хора ще трябва да привикваме и от зимните към летните гуми.Или просто си купим гуми!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Farta написа:Ми то и мен ме осени таз мисъл за летните, ама все пак сутрин си е м/у 3-5 градуса температурата, та в този ред на мисли се отказах, че все пак ходя на работа рано (на студеното) и всички знаем, че под 7 градуса на лятната гума не й е добре..........I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Farta написа:Ми то и мен ме осени таз мисъл за летните, ама все пак сутрин си е м/у 3-5 градуса температурата, та в този ред на мисли се отказах, че все пак ходя на работа рано (на студеното) и всички знаем, че под 7 градуса на лятната гума не й е добре..........BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
в този женски месец с тези летни гуми.... ще търсите тенекеджии ми се струва, ама ваша си работа.... явно сте спестили някой лев от отопление тази зима и искате да сложите нови ламарини на фиатките аз знам, че летните се слагат по гергьовден.... днес сутринта като отивах на работа беше 0 градуса... вчера синята птица спа навън и сутринта беше цялата в лед....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:в този женски месец с тези летни гуми.... ще търсите тенекеджии ми се струва, ама ваша си работа.... явно сте спестили някой лев от отопление тази зима и искате да сложите нови ламарини на фиатките аз знам, че летните се слагат по гергьовден.... днес сутринта като отивах на работа беше 0 градуса... вчера синята птица спа навън и сутринта беше цялата в лед....BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар