Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВОТО БРАВО вече и в България!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НОВОТО БРАВО вече и в България!!

Айде колеги който ще купува да звъни!http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...72586248834417
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

И естествено е дизел.
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Не ми грабва окото Още малко да го бяха затъмнили задното стъкло да няма никаква видимост.И вътре конзолата и интериора изобщо..
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Много си ми харесва тая печка Само се надявам да са решили проблема със слабите фарове.

Коментар

Като поръчват нова кола, поне да поръчат и един климатроник, да ги ева у цинцърите

Коментар

тази кола дали е тук?защото в Германия има обяви с дата на доставка 24 мартот 18000 Евро за 1,4 Dynamicдо 25000 за 1,9 JTD (150) Sport
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

doofiat написа:
              Само се надявам да са решили проблема със слабите фарове.
              Именно........ Няма да е лошо и задната чистачка да са я конструирали малко по-издръжлива....... Иначе колата е с готин дизайн, за който харесва новите тенденции в автомобилостроенето.....Аз лично си падам по old school машини, та тази ми идва прекалено "модерна".....Някак си предтечата (Типо-то) по- ми е на душата....може би защото ми беше първата кола ли..... но да не разводнявам темата....... Пожелавам на всички, които ги влече, да се сдобият с такова Bravo П.С. Just for the record - карам Bravo’99, да не взема да ме нахрани някой ..............

Коментар

Абе добре си е, аз като го гледах на илюстративните снимки в нета по гадно изглеждаше... А и ме кефи че са запазили идеята на стопа от старото браво. A и вътре не е лошо...

Коментар

Re: НОВОТО БРАВО вече и в България!!

rustson написа:
                  Айде колеги който ще купува да звъни!http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...72586248834417
                  Много пара е.За тези пари каква нова кола бих могъл да си взема....

Коментар

Колата е в ИталБулком - Плевен, тъста я е видял оня ден, беше страшно впечатлен.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                      Колата е в ИталБулком - Плевен, тъста я е видял оня ден, беше страшно впечатлен.
                      много са бързибраво

Коментар

Re: НОВОТО БРАВО вече и в България!!

sasco написа:
                        Много пара е.За тези пари каква нова кола бих могъл да си взема....
                        Еми, тя тази е нова А и не мисли, че можеш да получиш много повече неща от друга нова кола, за 35’000лв.

Коментар

колега от Пловдив сподели , че по улиците там вече се движи Браво 2007

Коментар

Тъкмо се връщам от тест драйв на новото Браво. Значи, мислех, че Алфата е супер, ама това Браво направо ми взема акъла. Волана се върти с нокътя на малкия пръст (буквално)!Вътре е като космически кораб, а се движи като самолет! Като седнах в него се притесних! Викам ... тва откъде се пали бе? Като ми ти светнаха едни щуротии по таблото и къде ли не другаде Фабричната музика е уникална!Само едно нещо ми направи лошо впечатление ... скоростите пак влизат трудно бе маа му стара Тия италианци не се научиха да ги правят, като хората, и тва си е! Иначе много тарикатски се включва задна скорост. Повдига се един пръстен, който освобождава лоста да се дърпа назад.Искам я тая кола!

Коментар

wwweb написа:
                              Тъкмо се връщам от тест драйв на новото Браво. Значи, мислех, че Алфата е супер, ама това Браво направо ми взема акъла. Волана се върти с нокътя на малкия пръст (буквално)!Вътре е като космически кораб, а се движи като самолет! Като седнах в него се притесних! Викам ... тва откъде се пали бе? Като ми ти светнаха една щуротии по таблото и къде ли не другаде Фабричната музика е уникална!Само едно нещо ми направи лошо впечатление ... скоростите пак влизат трудно бе маа му стара Тия италианци не се научиха да ги правят, като хората, и тва си е! Иначе много тарикатски се включва задна скорост. Повдига се един пръстен, който освобождава лоста да се дърпа назад.Искам я тая кола!
                              Бензинка ли пробва?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X