леле колеги днеска какво ми се случи пред очите....100% ще го дават по новините,гледайте!карам си аз служебния бус от Челопечене посока караулката и пред мене на 50м.някво BMW! Изведнъж експлоадира,и се вдигна във въздуха поне на 2 метра...гледката беше ужасна,части от човека се въргаляха по асвалта,карантии,задницата на колата се разцепи и хвръкна в канавката...направо бях ужасен продължих си пътя-не ме винете,но съм на работа и нямах време да се разправям с полиции и линейки...та връщам се след около 3 часа - цялото шосе отцепено,десетки патрулки,пожарни,телевизии...оказа се,че газовата уредба му била гръмнала - тъкмо я влачеха нанекъде с 2 огромни дупки в корпуса ...и всичко това пред очите ми извод:до газ и газова уредба няма да припаря никога!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какъв взрив?!?!
Collapse
X
-
Ето новината във водещи новинарски сайтове. Откриите 10-те разлики ... за истината няма да говоримhttp://www.dnes.bg/article.php?id=33...ws1429130.html
Коментар
-
Новината в Днес.БГКолата е Мерцедес, по-скоро била е.То се вижда и на снимката. В "новината" пък пише Ренде 21 То накря се съмнявам че и снимката е вярна.Не че защитавам тезата за газта, обаче подобно унищожение без допълнителен експлозив няма как да се случиI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Новината в Днес.БГКолата е Мерцедес, по-скоро била е.То се вижда и на снимката. В "новината" пък пише Ренде 21 То накра се съмнявам и че снимката е вярна.Не че защитавам тезата за газта, обаче подобно унищожение без допълнителен експлозив няма как да се случи
Коментар
-
Re: какъв взрив?!?!
sehnsucht написа:леле колеги днеска какво ми се случи пред очите....100% ще го дават по новините,гледайте!карам си аз служебния бус от Челопечене посока караулката и пред мене на 50м.някво BMW! Изведнъж експлоадира,и се вдигна във въздуха поне на 2 метра...гледката беше ужасна,части от човека се въргаляха по асвалта,карантии,задницата на колата се разцепи и хвръкна в канавката...направо бях ужасен продължих си пътя-не ме винете,но съм на работа и нямах време да се разправям с полиции и линейки...та връщам се след около 3 часа - цялото шосе отцепено,десетки патрулки,пожарни,телевизии...оказа се,че газовата уредба му била гръмнала - тъкмо я влачеха нанекъде с 2 огромни дупки в корпуса ...и всичко това пред очите ми извод:до газ и газова уредба няма да припаря никога!!!
Коментар
-
sehnsucht написа:колеги,колата беше BMWпред мене се взриви мамка му ...иначе и аз и колегите предположихме,че е имало взрив някакъв,защото имаше 2 дупки в бутилката,видях като я влачеха....предполагам,че дори и да има начин да се взриви газова уредба сама,едва ли ще е по тоя начин
Коментар
-
Като говорим за взрив, ето нещо много по-зрелищно от Перник - днес:ЦЪК ТУКЗа щастие без жертви, като се има предвид количеството което обявиха - 3 тона амонит!Мързеше ме да се катеря по баира за детайли, още повече че в момента бях на зъболекарския стол Яко беше, мания! Помислих че метеорит ни джусна!Интересно е това което казаха - ЗИЛ-а се запалил и затова станала белята.По спомени, амонита не се ли взирвяваше само от детонация?!?Ако има (ал)химици, да кажат, аз с органичната химия съм скаранI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
’ми и аз не съм алхимик, ама си спомням преди около 2г, един ТИР с амониева селитра на автомагистрала Хемус се бе позапалил и шофьора опитал първо с неговия си пожарогасител да гаси, при което не успял (свършил ли беше, не работел ли...) и почнал да маха да спрат колите по магистралата и никой не искал да спре... добре, че накрая някой спрял и угасили пожара... щото ако било гръмнело това количество амониева селитра в ТИРа, щяло да отнесе половината хълм в съседство...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:...почнал да маха да спрат колите по магистралата и никой не искал да спре...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар