Забележете отметките, които се слагат допълнително 20880 и 21025 и проблемните програми спират да са проблемни.Аз ги слагам по време на инсталацията на XP, на вас ще ви иска CD.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компютърен въпрос!?!
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Забележете отметките, които се слагат допълнително 20880 и 21025 и проблемните програми спират да са проблемни.Аз ги слагам по време на инсталацията на XP, на вас ще ви иска CD.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Може би не знаете, но Флекстайпа инсталира собствена кодова таблица. Това е направено абсолютно нарочно. Затова, Майкрософт купиха кирилизация от кирила, не от флекстайп. При преинсталацията на Вина всичко се прецаква. Затова в конкретния случай помага само преинсталация. Ако никога не си имал флекстайп, най-добре си е въобще да не се слага, и тогава помагат отметките за инсталация на други кодови таблици и прочее, за които говорят колегите.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
wwweb написа:Crash73 написа:Тоя проблем с маймуницата в Уинамп (file info) няма оправия... По едно време и мене ме дразнеше, но му свикнах... Другия вариант е да махаш ID3 Tag-овете на песните, но си е голяма играчка...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:А флекса не искам да го махам, че ми е от човека който ми поддържа компа, моя флекс дето го теглих от сайта на Датекс, не иска да тръгва при стартиране! ПП: Колкото го кирилицата на инжинера, като я изтеглих изписа, че е за версиите на Уиндоус до 2000!?!
Коментар
-
Още един глас и от мен за махане на флекс тайп! Тази "боза" вършеше работа само под windows 3.1 /3.11.Аз качвам "Кирила 2000" много по опростена от флес тайп, но може и решенията на инженера.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Roko написа:wwweb написа:Crash73 написа:Тоя проблем с маймуницата в Уинамп (file info) няма оправия... По едно време и мене ме дразнеше, но му свикнах... Другия вариант е да махаш ID3 Tag-овете на песните, но си е голяма играчка...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Roko написа:Аз съм с Win XP SP 3!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Roko написа:Аз съм с Win XP SP 3!Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар