След преинсталацията на Windows забелязвам следното: при WinAmp, който е на български, песните със заглавия на бг не се четат (излизат на маймуни)! Иначе самите менюта на програмката се четат, там проблем няма! Онзи ден си изтеглих от www.zamunda.net нещо като програмка, вътре със закона за движение по пътищата и листовки за решаване! Програмаката не иска инсталиране, стартира се с една иконка! При стартирането се появи същият проблем: менютата и бутоните на програмата си излизат на бг, НО текста на въпросите във листовките, пак излиза на маймунки! Въпросът ми е защо се получава така и как да го оправя?ПП: Няма да се явявам на шофьорски курсове, просто реших да си упражня знанията!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компютърен въпрос!?!
Collapse
X
-
http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm - имах същия проблем, но в този е обяснено всичко, което трябва да направиш. за да си кирилизираш нормално Уинедоуса.Без Флекс Тайп.
Коментар
-
wwweb написа:Sashe написа:С риск да прозвучи тъпо ама - сложи си FlexType за XP, при мен поне помогна. И на мен в разни програмки излизаха маймуни, после се оправи. Как ли не се борих ама с това се реши проблема.
Коментар
-
masterkar написа:wwweb написа:Sashe написа:С риск да прозвучи тъпо ама - сложи си FlexType за XP, при мен поне помогна. И на мен в разни програмки излизаха маймуни, после се оправи. Как ли не се борих ама с това се реши проблема.
Коментар
-
masterkar написа:heraldita написа:И аз съм с "Кирилица от Инженера" - след същия проблем с маймуници, се поразрових из нета и попаднах на неговия сайт - инсталирах я, и маймуниците се оправиха, с Windows XP съм.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар