Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДОЖИВЯХ - IRON MAIDEN В БЪЛГАРИЯ НА 4 ЮНИ - ст. Локомотив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Завиждам ви благородно, макар да не съм върл фен на Мейдън. Аз свърших едно задължително нещо в моя живот на 11.06.1999 в Пловдив. Металика
    Не само ти!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пропаднали металисти такива, нямате ли си друга работа освен да ходите по концерти и да къркате бира?А я се замислете колко хора не са спали снощи заради нас Куку само в този форум не се е оплакал още
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
        Пропаднали металисти такива, нямате ли си друга работа освен да ходите по концерти и да къркате бира?А я се замислете колко хора не са спали снощи заради нас Куку само в този форум не се е оплакал още
        Ами като не са спалиииии..... ДА СА СПАЛИ! Проспаха си младините! :D

Коментар

Ам хак да им е- вместо да са на концерта - ще се мъчат да спят.Баси и наглостта един вид
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

....кратка ретроспекция от снощи.....та:- наш Явор закопа на първият ред още в 17.30, но когато започнаха да настройват оборудването, се изместих назад около два метра, а и дадох път на младите металисти..... .....имаше някакъв откачен служител от стъфа, който непрекъснато правеше жестове като за "мачкане на големи ц...и, а по едно време искара и размята някаква надуваема кака, та........малко вдигна духа на тъплата, която не спираше да крещи "Мейдън, Мейдън...".......имаше малко куриози, от рода на не знам колко пъти пада платнището, което прикриваше сцената на Мейдън......изкефих се максимално, когато започнаха да настройват барабаните............с леко закъснение, на сцената излязоха бате Звезди и Ахат......представиха се разбира се на ниво, като Звезди не скри задоволството си и вълнението, че свири подгряващ на институцията Мейдън.........страхотно сценично поведение, подскачаше не по малко от Брус...:...изсвириха три-четири песни, от които финалната разбира се беше "Черната овца" и дадоха път на страхотно красивата дъщеря на Стив Харис - Лоурън Харис.........малко еднотипно сценично поведение, мъчи се да се дере, почти нищо не чух от гласа и, но....все пак да не забравяме кой е таткото.....надявам се, че "крушата няма да стигне по-далече от дървото"......за сметка на това показа страхотно тяло и бю..ст...:...соло-китариста и беше абсолютно откачен, закачаше се с публиката и показа класа.....не знам кой е, но определено има опит младежа:...очаквах девойката да изпее и нещо от репертоара на баща си, но уви...макар, че с леко неудобство пред иначе страхотната и визия, бих казал че Стив е направил много добре, като не и е дал да изпее нещо "мейдънско".......След около 15-20 мин. пауза, дойде многоочакваният момент - Мейдън...на живо...пред очите ми....на около 4-5 метра....изживяването е неутразимо........най-култовата за мен метълска група пред очите ми, а когато Брус-а разцепи мрака с "Heloooooooo Bulgaria" буквално започнах да гледам умно......както казват старите хора - имало и хубави дни..... ...излизането им не беше кой знае колко "крещящо", но......няма значение....те бяха...в оригиналният си състав.....малко поостарели, но все толкова метално-духовити...и откачени......за съжаление светлината не позволяваше да направя много качествени снимки, като за 2 мегапикселова камера на моб. телефон, но.......вижда се нещо....:а ето и откачената и екзалтирана публика.......:...това е в общи линии......размазах се на "Children Of The Damned"...една от любимите ми песни е..... Върнах се в младежките си години, в които едва ли някога съм си и помислял, че Брус и компания ще свири и пее на метри от мен....Страхотно изживяване, следва Manowar, а до тогава - снимки и спомени...Поздрави на всички.......

Коментар

Поздреви послучай Илинден! ПУсни и Овеличи!http://zazz.bg/play:2045e015

Коментар

Working...
              X