Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДОЖИВЯХ - IRON MAIDEN В БЪЛГАРИЯ НА 4 ЮНИ - ст. Локомотив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За това последното си прав.Още не може да ми се оправи гласа от концерата на Гардиан
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

7 дни! Поздрави поздравииииии!!!!!! http://vbox7.com/play:e3a6799c
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

’’ СЕДМИЯТ СИН НА СЕДМИЯ СИН ’’ " Seventh Son Of A Seventh Son " Тук стоят братя виж ги, всички те са синове на седми син. Тук чакат раждането на сина на седмия, божестваният, богоизбраният първи.Тук раждането се извършва от цяла линия родени лечители. Неволно свещенният негов живот сваля булото на неговата сила, която го крепи. Седмият син на седмия син. Днес се роди седмият първи, роден от жената не седмият син. И той е поредният седми син. Той притежава силата да лекува. Той притежава дарбата да прави пророчества. Той е избраният първи. Тъй е писано, тъй ще бъде.

Коментар

ЕЕЕеех ама как ви завиждам ако знаете , аз пък точно на 4-ти имам важен изпит и няма друга дата да го отменя, направо ми се плаче
          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

[color=blue:bbdbe3dbf7]Реки от бира за концерта на MaidenОстават броени дни до дългоочакваното шоу на най-великата хеви метъл група на всички времена Iron Maiden. По своя мащаб концертът се очертава да се превърне в най-грандиозното музикално събитие на 2007 година.Очаква се над 30 000 почитатели на легендарната банда да взривят стадион Локомотив на 4 юни. Точно седмица преди датата на концерта, бяха регистрирани 25 000 продадени билета. Интересът към предстоящото събитие и напливът от фенове към касите са огромни, но все още има ограничено количество билети.Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 16:30ч. За пореден път организаторите призовават всички, закупили бители за шоуто, да организират придвижването си към стадион Локомотив в ранния следобед.На стадиона ще има изобилие от леденостудена бира, която няма опасност да свърши, защото са предвидени 11 точки на продажба, 25 съоръжения и 50 крана за наливна бира. В зоната на стадиона ще бъдат разположени и различни щандове с храни, както и официален с мърчъндайзинг на Айрън Мейдън - шапки, фланелки и дискове, включително с последния размазващ албум на групата ,,A Matter Of Life And Death

Коментар

Реки от бира за концерта на Maiden На стадиона ще има изобилие от леденостудена бира, която няма опасност да свърши, защото са предвидени 11 точки на продажба, 25 съоръжения и 50 крана за наливна бира
              Аз до колкто знам на концерт не се продава бутилирана бира - само наливна. И какво излиза Хаха - бати и нещастниците - 50 крана за бира. Ами една бира ако се налива средно за 30 сек, това са 6000 на часАко е за 20 сек. - 9000. Айде да ми обяснят на 30 000 човека как ще насмогнат. Аз на концерт ако мога да се докопам минумум по 6 бири утрепвам.Ако само 10000 човека изпият по толкова - това са 60000 бири я смятайте колко часа ще са необходими да се налеят.А да не говорим че няма да пият само 10000 ами 20000 поне То се знаем какви сме смукала. Пак няма да има бира мамка му.
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

....абе ние Брус-а да видим...и Еди......па бира кат не стигне, кво да правим....

Коментар

Ееееееее..... НЕ! Фънки и Амебата вече тотално изтрещяха! 50 крана за бира! Че за кого по-напред. Баси и ужаса! Пак ще трябва да се зарежда отвън.

Коментар

Колеги няма ли да прочетем отзиви от концерта? Или още не сте станали
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ЖИВ СЪМ! ЗА КОНЦЕРТА МОГА ДА КАЖА МНОГО, МНОГО НЕЩА, НО ОСНОВНОТО Е: Е, ТЕ ТОВА Е КОНЦЕРТ!!!!! На мене пак ми беше слаб звука, ама аз съм си изрод в това отношение!

Коментар

METALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLОх горката ми главица

Коментар

pr_00f написа:
                          METALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLОх горката ми главица
                          И горкото ми гласче... Такова дране падна... Но до една седмица ще се оправя - знам го от опит.

Коментар

.....на трета човеко-редица под сцената...Бруса пя на четири метра пред мен.......нямам думи....имам снимки, след малко качвам........

Коментар

Началото като, че ли не беше летящото с по новите парчета.... Ама и те са хора и те трябва да продават новите албуми...Но като изсвириха The Trooper, направо откачих... тълапта изригна, нещата си дойдоха на мястото....Бруса е уникален изрод, не спря да хвърчи и скача по сцената.... И гласа му перфектен както и преди 15 и повече години... С children of the damned ме изненадоха, това наистина е много старо, ама както каза Бруса - "25 fuckin years Sofia...."Биса беше невероятен, направо разцепи като попита "What time is it in Sofia now?"Удоволствието да пееш Fear of the Dark на живо с групата е несравнимо... Направо тръпки ти минават по тялото от вълнение!!!Не знам за вас, но имам чуството, че с посещението на този концерт, свърших нещо, което беше задължително да се направи в този живот!Доживяхме!!!

Коментар

Завиждам ви благородно, макар да не съм върл фен на Мейдън. Аз свърших едно задължително нещо в моя живот на 11.06.1999 в Пловдив. Металика
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X