Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДОЖИВЯХ - IRON MAIDEN В БЪЛГАРИЯ НА 4 ЮНИ - ст. Локомотив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ДОЖИВЯХ - IRON MAIDEN В БЪЛГАРИЯ НА 4 ЮНИ - ст. Локомотив

ДООООООООЖИИИИИИИИИИИИИВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ! Преди няколко години си бях купил билет за техния концерт - но с него си останах, защото групата така и не дойде - Яник Гърс беше се оплел в кабели на концерт и си беше пукнал главата.Та по принуда ходихме на Моторхед - концерта с най-лошо озвучение в БГ. Повече инфо - http://sme.bg/bg/novini.php и http://www.ironmaiden.com/index.php?...p18_eventid=13Живи и здрави, да не Ни мине котка път и т.н. - ще има ЯКО КУФЕЕНЕ Какво ми пука, че после две седмици няма да мога да говоря... Интересно ми е кой от форума ще ходи... та да джитнеме по 6 бири и музиката да свири!!!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Aз със жената.Малката не ми се мисли какво ще я правим
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Аз к’во да кажа :D

Коментар

Така като ми гледаш името според тебе ще ходя ли ?

Коментар

Аз пък може да се уредя да продавам бира там представям си какво ще е. Миналата година на Депеш не отидох заради пустата работа и било невероятно. Седиш си наливаш бира, пиеш бира, слушаш и яко купон и най-важното никой не ти дава зор за нищо........
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
            Аз пък може да се уредя да продавам бира там представям си какво ще е. Миналата година на Депеш не отидох заради пустата работа и било невероятно. Седиш си наливаш бира, пиеш бира, слушаш и яко купон и най-важното никой не ти дава зор за нищо........
            Бараките за продажба на бира ВИНАГИ са малко на такива мероприятия! И като се извият едни опашки..... леле мале! Ужас е!

Коментар

Fiat 127 написа:
              Eто значи сащо стават опашките Малеее като си спомня на Sabbath какъв кошмар беше за бирата
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                Fiat 127 написа:
                Малеее като си спомня на Sabbath какъв кошмар беше за бирата
                Именно! Ако бях видял тогава Фънки и Амебата -

Коментар

pr_00f написа:
                  Fiat 127 написа:
                  Eто значи сащо стават опашките Малеее като си спомня на Sabbath какъв кошмар беше за бирата
                  Пияници кво да правиш. Един приятел държи кафето на стадиона. А и без това преди си прекарвах доста време на този стадион та за мен не е имало опашки или пък да няма бира :D. А пък по едно време каква чудна ракийка имаше ........ Оф отплеснах се
                  Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                  Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                  Совалката средно на LPG
                  Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Пияници такива, вие концерт ли ще гледате или ще смучете. Я си пийте на сергийките пред илиенци, пък ние ценителите да се ръкуваме с Бруса

Коментар

Там сме!!!!!!!!!!!!!!!Чакам го това още от недоразумениет с Блейз Бейли през 95-та година!
                      Shit happens, sometimes...
                      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Ще трябва май да спим обаче пред НДК , сигурно ще е лудница, дано да е по-топло обаче... ТОва не бива да се изпуска, няма да си го простя...

Коментар

Fiat 127 написа:
                          Депеш беше нещо невероятно....Обожавам ги от 6-7 години...но си прав, хората с бирата се бяха видяли в чудо..........аз без малко да изпусна концерта заради пустата бира.... отидох в 6:00 (концертът започваше в 9) във """ВИП""" зоната да се редя като грешен дявол за бира, имах подставени лица долу на тоалетната да ми пазят ред...класирах се с много връзки и усмивки....но концертът и after party-то бяха неописуеми........Та....... за да не spam-им на kiro_of_the_day темата, само едно ще пожелая - много жица, грамотни хора и бира на корем..........

Коментар

Важен въпрос?Дали първите билети от 25 кинта няма да са най-кофтито места. И в последствие да пуснат готините по 50 лева?Май с Депеш така стана...

Коментар

Sashe написа:
                              Важен въпрос?Дали първите билети от 25 кинта няма да са най-кофтито места. И в последствие да пуснат готините по 50 лева?Май с Депеш така стана...
                              Предполагам, че ще са за местата "на тревата".

Коментар

Working...
                              X