Не ми е толкова, че се повишава разхода на гориво, ами затова че когато срещу тебе свети нещо и те заслепява дори и малко е много по-трудно да не забележиш човек например.За акумулатора също, ако карате на къси разтояния и на фарове после да не се чудите защо акумулатора ви едвам върти.Имаше един преведен немски сайт където бяха показани всичките негативни страни от каране винаги на фарове.Това го направиха само за да има за какво да измуфтят катаджиите някой разсеян шофьор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задължителното каране на къси светлини приключва на 01.03 :)
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Както съм споменавал и в други такива подобни теми, винаги шофирам с включени къси светлини още дори преди да бъдат въведени като задължителни през зимния период и ще продължавам да си карам така, положителните страни според мен са много повече от една изгоряла крушка примерноFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
По изчисления светлините отнемат от мощността на колата 0.5 к.с., както и скъсяват живота на крушките до смяна всяка година, вместо на 3 години, от друга страна е момента с по- ранното забелязване на колата- всеки сам си преценява за себе си, но изхода е един- карайте леко и внимателно, иначе едните фарове не могат да ви спасят.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Аз предлагам и вечер да караме без светлини - така по-трудно ще ни забелязват, а щом никой не ни вижда - значи ни няма там и няма как да ни блъснат. Баси хората сме мамка му... Ако беше вписано "Препоръчително е шофирането на къси" никой от вас нямаше да реве, но нали ЗАКОНЪТ ни ЗАДЪЛЖАВА и ... Абе, че българите сме свинИ - свинИ сме - днес след бурята гледам около Варна - мръсотия до шия - торбички, памперси, превръзки и де що е имало и можело да лети е летяло... и минава един покрай мен и си хвърля кутийката от цигари... аман бе... ако видите през лятото синя Мареа Уикенд със светнати къси - аз съм...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И аз смятам че карането на фарове през деня е напълно излишно. И не карам на фарове.Не става дума за някакви икономии - просто за да правя нещо трябва да съм убеден че е нужно ...Ако някой не забелязва цял автомобил при това слънце навън и трябва да му пускам фарове за да ме види - по добре да иде на очен преглед.И бог да им е на помощ на пешеходците щото те няма как да пуснат фаровеИ винаги съм се чудел за акции от рода - "на 1 юни карайте с включени фарове". Освен нечие ПР мероприятие не виждам нищо полезно. На 1-ви карайте с фарове, а на 2-ри не ...
Коментар
-
Когато блести в очите ми много силно сльнце от ниско на хоризонта например след изгрев или преди залез - дори пускам стоповете за мъгла, а това доста помага - например ако си в улица с шарена сянка и зад теб им премигва измежду клоните и ги заслепява (а и когато слънцето е зад вас - не ви ли се е случвало да не можете дори светофара да видите кога е сменил цвета, защото всичките му цветове блестят от слънцето? e и на колата стоповете блестят така). Исках да отбележа, че ползата не е само в сумрак или в облачно време. До март сльнцето е ниско и покрай хоризонта на юг. За това е и в законите на по-северните държави с полярен ден.
Коментар
-
Да при съответните предпоставки за каране на къси(сумрак, лошо време, и както каза niko-ymn ниско слънце) и аз ги включвам. Но когато слънцето е високо и светло не карам на къси, защото не само късите светят ами и всичко останало по таблото и крушките във вратите, а те страшно нагряват! Сещате се, че няма да е много приятно да разглабям половината врата за да си сменя подсветката на ел. прозорците примерно! Да не говорим за таблото!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар