Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задължителното каране на къси светлини приключва на 01.03 :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Candid написа:
    Доколкото виждам аргументите на "радващите" се са свързани с мързел, "все тая", "грехота" и т.н. Еййй...много им бъркаше в гърлото това ей....хабят се крушки, ми как...1 стинка да спестим - далавера е.А за човека дето като се връзва има чувството че се задушава - хм...препоръчвам психоаналитик, човек е добре да се отървава от подобни страхове.Точно па в този клуб да са против фаровете не го разбирам, хайде, другите дето забравят редовно и не пали после - добре, ама ние дето като изгасиш и всичко гасне що...незнам.Едно от нещата дето обезопасява движението е това, едно от малкото неща хубави дето се направиха. Не ме интересува с какъв стаж сте, какви сте майстори на геврека, и т.н. Не сте сами на пътя, разберете го.
    Не става дума за страх, а за чисто физическо неудобство. Сигурно имаш богат опит с психоаналитици, щом ги препоръчваш.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Съжалявам, че приемаш съвета ми по този начин. Времето когато думата "психоаналитик" се приравнява с "кукундрел", "психар", па дори и "психиатър" мисля е отминало. Ти самия казваш в предишния си пост, цитирам:"В редките случаи, когато се препаша, ми се струва, че се задушавам. "Макар да не съм специалист, това задушаване си е признак на фобия някаква. Неща, с които човек трябва да се справя, а не да заобикаля в живота си.Колкото до моя опит - нямам контакти със специалист. Но не ме е срам да призная, че покрай спирането на цигарите миналата година минах през депресия. Освен това намирам проблемите в себе си и се боря с тях. За последните 14 месеца съм отслабнал с 25 килограма, спрях цигарите, оправих си зъбите (15 години не бях ходил на зъболекар от страх, в устата ми беше гробница но 2 месеца ходих 3 пъти на седмица и сега съм с перфектни зъби), страха си от шофирането (преди 6 години се озовах в центъра на Варна без спирачки и с невъртящ се волан сред група деца, само аз си знам какво преживях). Аз мога да кажа че в момента съм по-добре отколкото преди година. А ти? Какво промени?
      Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Ех ..., знаех си, че дебнеш дали ще ти отговоря на заяждането Хайде да не прецакваме темата, не е тук мястото да се отчитаме кой какво е променил в себе си в положителна или отрицателна насока. Но щом питаш - не пуша и никога не съм пушил, единствените лекарства, които съм употребявал от 20-ина години, са Витамин C и Парацетамол, пия умерено, не страдам от зависимости и фобии, в момента съм с идеално тегло - така че не виждам какво и защо трябва да променям Между другото, това е идея за нова тема: "Какво си обещах и какво постигнах ?" Или нещо от този род ...

Коментар

Не те дебна Просто бачкам и мейла се чеква постоянно. Това какво съм променил го давам като пример че няма нищо срамно в това да си минал през едно или друго, понеже ти сякаш се притесни от думата ’психоаналитик’ и я прие като обида.Ама много оффтопик отиде работата. В други теми ще бъбрим пак.
          Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

...

Коментар

Първи март наближава :D. То като гледам половината коли по улиците вече си карат без светлини. Аз ще съм от тези, които няма да карат на светлини след 01.03 .

Коментар

Еееееее разгеле. Аз кат цъкна копчето на късите ми светват и халогените та постоянно съм в нарушение (не знам кой ги е вързал така)
                Bravo 1.6 16v

Коментар

А аз както и миналата година, продължавам да карам на фарове и през лятото И точно в най-слънчевото време е най-добре да си с фарове, особено когато слънцето ти свети насреща. Така хубаво се сливат с общия фон идващите насреща автомобили...Незнам от кога копчето ми за щракване на фаровете не е пипано все си е на ВКЛ.

Коментар

Immortal написа:
                    Аз пък никак не се радвам, защото сега идиотите със сиви, сливащи се с асфалта коли, каращи "с 200 по встречной" няма да се забелязват отдалеч.И преди, и сега, и в бъдеще ше продължа да си карам на фарове, все още нямам електромер на динамото После да няма ...не те видях.
                    Ти пък ме убиди сега жестоко.... Ама аз не ги гасим през цялата година....
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз също няма да карам на фарове през лятото- то хубав ден, ясен, птичките пеят-той включил фарове като малоумен... НЕ- това няма да съм аз. :D :D :D
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Аз също не съм ги гасил никога откакто съм взел книжка (Октомври 2007), а и преди това като се качвах в колата докато кара баща ми винаги го карах да включва фаровете.На шьофьорските курсове така ме научиха - че с включени къси светлини през деня по-лесно те забелязват останалитее участници в движението.Не мисля да си ги изключвам.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

blagun написа:
                          Immortal написа:
                          Аз пък никак не се радвам, защото сега идиотите със сиви, сливащи се с асфалта коли, каращи "с 200 по встречной" няма да се забелязват отдалеч.И преди, и сега, и в бъдеще ше продължа да си карам на фарове, все още нямам електромер на динамото После да няма ...не те видях.
                          Ти пък ме убиди сега жестоко.... Ама аз не ги гасим през цялата година....
                          Погледни на аватара какъв цвят ми е колата, после виж в темата за максималната скорост с колко карам Накрая ми виж физиономията на някоя снимка

Коментар

През лятото карам на фарове само когато карам извънградско, в града доста по-рядко намирам полза от тях.

Коментар

Аз по принцип си карах на къси и преди да стане задължително ... Не ми пречи, даже ми помага ... когато съм с ланчията - ако ми сече някой пътя и т н се усещам, че не ме забелязват и по някой път нарочно съм включвал и халогените, после доста се пазят от мен ... но ги изключвам преди възможните места за "касички" Иначе фаровете съм ги забравял само 1-2 пъти изключени и се усещам веднага, защото имам навик да ги проверявам от време на време Интересно ми е как вчера бяха изключени, а не помня да съм ги спирал :D

Коментар

Аз пък лятото карам на габарит. Защото през деня като присветквам на някой нагъл гоуфист да си се прибере в лентата не ме забелязва..Иначе съм привърженик на карането на фарове. По лесно се скив колите. Кой квото иска да ми говори после.

Коментар

Working...
                                X